Ankara'daki saldırının hedefi Erdoğan mı?

Ankara'daki saldırının hedefi Erdoğan mı?

Ankara'da meydana gelen patlamanın Başbakan Erdoğan'ın ABD ziyareti ile aynı güne denk gelmesi, akıllara 2009 yılında Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 8 askerin şehit olduğu hain saldırıyı getirdi.

Ankara'da meydana gelen ve 20'den fazla vatandaşın yaralandığı patlamanın zamanlaması, akıllara Tokat'ın Reşadiye ilçesinde terör örgütünce gerçekleştirilen ve 8 askerin şehit olduğu hain saldırıyı getirdi.

Terör örgütü PKK, 2009 yılının Aralık ayında Kürt açılımının tartışıldığı günlerde, tam da ABD'ye giden Başbakan Erdoğan'ın Obama ile yapacağı görüşmeye dakikalar kala hain saldırıyı gerçekleştirmiş ve saldırıda 8 asker şehit olmuştu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'Bomba olabilir' dediği Ankara'da patlama da, Tokat'ta ki saldırı gibi Başbakan Erdoğan'ın ABD'de olduğu sırada meydana geldi.

Saldırının zamanlaması, akıllara "Saldırılarla ABD bulunan Erdoğan'ın eli Obama'ya karşı zayıflatılmak mı isteniyor?' sorusunu getirdi.

Ankara'daki patlamanın zamanlamasında dikkat çeken bir diğer nokta da, patlamanın PKK-MİT görüşmesiyle ilgili ses kaydının sızdırılmasının ardından yeniden açılımın konuşulduğu günlere rastlaması oldu.

ROTAHABER / ÖZEL 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.