Ankara'nın ilçelerinden deprem bölgesine yardımlar sürüyor

Ankara'nın ilçelerinden deprem bölgesine yardımlar sürüyor

ANKARA (AA) - Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için Ankara'nın ilçelerinde toplanan yardımlar, deprem bölgesine gönderilmeye devam ediliyor.

ANKARA (AA) - Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için Ankara'nın ilçelerinde toplanan yardımlar, deprem bölgesine gönderilmeye devam ediliyor.

Beypazarı ilçesinde vatandaşlar Küçük Hafız Şakir Zeyrek Sosyal Hizmetler ve Aşevi Merkezi önünde, ayni yardımlarını görevlilere teslim ediyor.

Kaymakamlık ve Beypazarı Belediyesi öncülüğündeki kampanya kapsamında toplanan insani yardım malzemeleri 6 tırla bölgeye sevk edildi.

- Polatlı

Polatlı ilçesinde yardımlar Kaymakamlık, Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Spor Salonu ve Türk Kızılay Polatlı Şubesi'nde kabul ediliyor.

Kampanyaya sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin ilçe teşkilatları, oda ve dernekler ile vatandaşlar katkıda bulunuyor.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, AA muhabirine, ilçeden deprem sabahı belediyeye ait kepçe, greyder, kamyon ve kurtarma ekipleri gönderildiğini belirtti.

Bugüne kadar yardım malzemesi taşıyan 12 tırı bölgeye sevk ettiklerini belirten Yıldızkaya, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızdan kuru gıda gibi maddeler talep ediyoruz. Ben bu yardım konusunda birbiriyle yarışan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletçe bu yarayı saracağız. Devletimizin emrindeyiz."

- Nallıhan

Nallıhan'da kaymakamlık binası önünde yardımlar kabul ediliyor.

Toplanan 4 tır yardım malzemesi bölgeye gönderildi.

Nallıhan Belediyesince depremden etkilenen Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde aşevi kuruldu.

Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Nallıhanlı 700 madencinin de dün bölgeye sevkinin sağlandığını belirtti. Öntaş, yardım kampanyalarına destek veren hemşehrilerine teşekkür etti.

Başkentin diğer ilçelerinde de kaymakamlıklar önünde toplanan yardımlar, deprem bölgesine sevk ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.