'Anlaştık Bekir Coşkun bize geliyor!'

'Anlaştık Bekir Coşkun bize geliyor!'

Bekir Coşkun Habertürk'ten kovulduktan sonra 3 medya kuruluşundan teklif aldım demişti. Peki kararını verdi mi?

Bekir Coşkun'un Habertürk'ten kovulması medyanın bir numaralı gündem maddelerinden biri halini aldı. Önce "Bekir Coşkun'u kim kovdurttu" tartışması başlamışken, ardından "Bekir Coşkun şimdi ne yapacak?" sorusu gündeme oturdu. 

BEKİR COŞKUN'U KİM KOVDU?

Coşkun, "İlk bertaraf olan ben oldum" diyerek kendisinin Başbakan tarafından kovulduğunu ima ederken, Gazetenin genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı ve Turgay Ciner'in kendisini kovmak istemediğini söyledi. Turgay Ciner ise işten çıkartma kararının tamamen kendisine ait olduğunu açıkladı.

BEKİR COŞKUN ŞİMDİ NE YAPACAK?

Medya kulislerinde yeni soru "Bekir Coşkun şimdi ne yapacak?" Coşkun yakın çevresinde yer alan isimlere "Önümde dört alternatif var. Üç medya kuruluşundan teklif aldım. Dördüncü alternatif de köşe yazarlığına nokta koymak. Benim için dördüncü alternatif daha ağır basıyor" dedi.

Coşkun'un üç medya kuruluşu olarak tanımladığı kuruluşlar Cumhuriyet ve Sözcü gazeteleri ile bir internet sitesi.

"ANLAŞTIK BEKİR COŞKUN BİZE GELİYOR"

Kulislerde konuşulan "Bekir Coşkun şimdi ne yapacak?" sorusuna bir yanıt bugün Cumhuriyet gazetesinden geldi. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız bugün gazetede personeli ile konuşurken sık sık "Anlaşmaya vardık. Bekir Coşkun bize geliyor..." dedi. 

İbrahim Yıldız'ın sözleri temennisinin dile geldiği bir cümle mi bilinmez, ama Cumhuriyet bir iki gün içinde bomba transferini gerçekleştirirse hiç kimse şaşırmasın.

Etiketler :