Anne cinneti iki yavruyu öldürdü

Anne cinneti iki yavruyu öldürdü

Önce el kadar bebeğini ardından da 4 yaşındaki çocuğunu dereye attı. İşte bir annenin yürek burkan cinneti;

Eskişehir'de akşam saatlerinde evini terk eden 24 yaşındaki Dilek Özer, kızları 5 yaşındaki Ayşen Özer ve 4 aylık Nisa Özer'i Porsuk Çayı'na attıktan sonra arkasından kendisi de suya atladı. Görgü tanıkları anne ve 2 çocuğuyla birlikte bir erkeğin de suda kaybolduğunu söyledi.

Kurtuluş Mahallesi, Tabakhane köprüsü yakınlarında akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda Dilek Özer, çocukları Ayşen ve Nisa’yı yanına alarak evden ayrıldı. 41 yaşındaki Metin Özer polis karakoluna başvurarak eşi ve 2 çocuğunun evi terk ettiğini bildirdi.

Metin Özer'in karakola başvurmasından kısa süre sonra vatandaşlar bebek arabasıyla Porsuk Çayı kıyısına gelen bir kadının önce 5 yaşlarındaki kızını ardından arabadan aldığı 4 aylık bebeği suya attığını ardından da kendisinin Porsuk Çayı’na atladığını, yanlarında da 30 yaşlarında bir erkeğin olduğun görüp 155 Polis İmdat hattını aradı.

İhbar üzerine olay yerine polis, 112 sağlık, sivil savunma ve su altı arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin su üstünde gördükleri 4 aylık Nisa Özer adlı bebeğin cesedi sivil savunma ekipleri tarafından çıkarıldı. Cesedi çıkarılan çocuğun bebek arabası da su kıyısında bulundu. Dalgıçlar, ardından suda diğer cesetleri bulmak için çalışma başlattı. Çayda kaybolan kişiden 5 yaşındaki Ayşen Özer'in cesedi de dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı. Küçük Ayşen'in cesedi cenaze aracına konuldu.

Dilek Özer ile kimliği belirsiz erkeğin ise cesedi halen aranıyor.


Etiketler :