Anne karnındaki bebeğe kurşun

Anne karnındaki bebeğe kurşun

Annesinin karnında kurşun yarası alan 8 aylık bebek ameliyatla alındı.

İstanbul Sarıyer Ferahevler Mahallesinde meydana gelen olayda annesinin karnında henüz doğmasına bir ay bulunan bebek saldırganın kurşunuyla ayağından yaralandı. Olay sırasında karnından iki kurşun yarası alarak ağır yaralanan anne ameliyata alındığı sırada yapılan operasyonda bebek ayağındaki kurşun yarası ile birlikte dünyaya getirildi.

KIZGIN KARDEŞ ABLASINA BAKAN HAMİLE BAKICIYI VURDU

Akşam saatlerinde gerçekleşen olayda Almanya’dan emekli olan ve kanser hastası Ali Osman Özturan ile Alzheimer hastası eşi Emine Özturan’ın kardeşi İsmet Onay’ın iki yaşlıya bakan 38 yaşındaki Nilgun Oğuz’a sinirlenerek tabancasını ateşlemesiyle meydana geldi. Edenilen ilk bilgilere göre Almanya’dan emekli iki hasta çifte iki yıldır bakıcılık yapan Nilgun Oğuz ve kocası Yavuz Oğuz bebek beklemeye başlayınca memleketleri Denizli'den Nilgün Oğuz'un annesi Raziye Tosun’u bakıcılık yaptıkları eve çağırdılar. Yaşlı çift komşularının iddialarına göre sahibi oldukları evde bakıcı Oğuz çiftine bırakacaklardı. Anne Raziye Tosun'un gelmesiyle tartışmalar yaşanmaya başladı.

Olayın yaşandığı evin yakınında oturan ve sık sık eve gelip hasta ablası Emine Özturan’ı ziyaret eden erkek kardeşi pazarlamacı İsmet Onay bir süre sonra bakıcı çiftin ve Denizli'den gelen annelerinin ablası ve eniştesine kötü davrandıkları hissine kapıldı. Bugün akşam saatlerinde bakıcı çift ile yeniden tartışan İsmet Onay evine koşup tabancasını aldı ve yaşlı çiftin evinin mutfağında 8 aylık hamile Nilgün Oğuz’a iki el ateş etti. Karnından ağır yaralanan Nilgun Oğuz yere yıkılırken, kocası Yavuz Oğuz olaya müdahale ederek saldırgan İsmet Onay’ı evin bir odasına kilitleyip polis çağırdı.

Ağır yaralı kadın ambulansla SSK Okmeydanı hastanesine sevk edilerek yapılan operasyonla karnındaki bebek kurtarıldı. Doktorlar ayağından kurşun yarası alan ve sağlık durumu iyi olan bebeği İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etti.

Olaydan sonra polisler saldırgan İsmet Onay’ı gözaltına alıp Sarıyer Asayiş Şube Müdürlüğüne götürürken, hastanede ameliyatı süren anne Nilgün Oğuz’un durumunun ciddi olduğu öğrenildi.


BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kurşunun, bebeğin bacağını sıyırdığı, bu nedenle bacakta ciddi bir yaralanma olmadığı söylendi. Küvözde tutulan bebeğin babası Yavuz Oğuz'un, kızının başından ayrılmadığı belirtildi.

Etiketler :