Arama çalışmaları yeniden başladı

Arama çalışmaları yeniden başladı

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde olduğu helikopterin düşmesi sonrası arama çalışmalarına yeniden başlandı.

AYRINTILAR GELİYOR..

06:06 ÇALIŞMALAR TEKRAR BAŞLADI

Şu saat itibariyle 2 helikopterin yeniden arama çalışmasına başladığını ifade eden Atalay, Genelkurmay Başkanlığından 4, Emniyetten ise 3 helikopterin havanın ışımasıyla birlikte bölgeye gelerek arama faaliyetlerine katılacağını bildirdi

Bakan Atalay, ''Gün aydınlanırken yoğun bir çalışma başlatacağız. Biz şimdi koordinatları yeni belirlenen bir alan var oraya gidiyoruz. Havadan, karadan, tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Şimdilik söyleyeceklerim bu'' dedi.

Bakan Atalay, açıklamasının ardından arama çalışmalarını izlemek için Kurucuova köyüne hareket etti.

05: 15 ATALAY: ARAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERMEK ZORUNDA KALDIK

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin enkazının aranması çalışmalarına olumsuz hava şartları nedeniyle ara verildiğini söyledi.

Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı'nda brifing aldıktan sonra çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Atalay, arama-kurtarma çalışmalarına olumsuz hava şartları nedeniyle ara verildiğini ancak gün ışımaya başladıktan sonra ekiplerle hem havadan hem karadan çalışmalara yeniden başlanacağını belirtti.

Kendisinin de arama-kurtarma çalışmalarını yerinde takip edeceğini kaydeden Atalay, "Tüm imkanlarımız seferber edildi". dedi.

Genelkurmay'dan da bölgeye helikopterlerin gönderileceğini belirten Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakınlarının "arama-kurtarma çalışmalarında ihmalkarlık yapıldığı" yolundaki iddialarıyla ilgili bir soruyu da cevapsız bıraktı.

Bakan Atalay, 05.00 sıralarında helikopterin düştüğü tahmin edilen bölgedeki çalışmaları yerinde takip etmek üzere Kurucaova Köyü'ne hareket etti.

Etiketler :