Aranan Binbaşı Yakalandı

Aranan Binbaşı Yakalandı

Kurşunla sol kolundan yaralandığı, tedavi için geldiği acil serviste durumundan şüphelenen polis ekiplerince gözaltına alındı

Beşiktaş'ta anahtarcılık yapan ağabeyi Nail Sertkaya'yı kurşunladığı iddiasıyla aranan binbaşı Ali Rıza Sertkaya, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde gözaltına alındı. Zanlının, olay esnasında seken kurşunla sol kolundan yaralandığı, tedavi için geldiği acil serviste durumundan şüphelenen polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi. Ali Rıza Sertkaya, Merkez Komutanlığı'na teslim edilecek.

Beşiktaş Şair Nedim Caddesi Sinanpaşa Köprüsü Sokak 17 numaradaki Uzman Anahtarcılık'ta öğle saatlerinde meydana gelen olayda, işyeri sahibi Nail Sertkaya (51) tartıştığı bir kişi tarafından kurşunlanmıştı. Başına ve göğsüne kurşun isabet eden Sertkaya, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kameralara konuşan bir arkadaşı, Sertkaya'nın kardeşi ile problemleri olduğu ve tehdit edildiği gerekçesiyle Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmayı düşündüğü bilgisini aktarmıştı.

Etiketler :