Arda açıklama yaptı!

Arda açıklama yaptı!

Atletico Madridli Arda Turan, TV Habertürk'te Faik Çetiner'in sunduğu Bizim Stadyum adlı programda önemli açıklamalar yaptı

Sözlerine Gaziantep'teki terör saldırısını kınayarak başlayan Arda "Türk halkının başı sağolsun. Daha önce bir şey söylemiştim, herkes yanlış anlamıştı. İnşallah bu akan kan durur" dedi.

Ligin ilk haftasındaki Levante maçında gol atan Arda "Fizik olarak iyi durumdayım. İyi çalışıyorum. Emre abinin gelmesi de faydalı oldu. Günlerimiz keyifli geçiyor. Her şey yolunda. İspanya'da yaşamayı seviyorum. Bir otomobil aldım, o bile Türkiye'de olay oldu. Ailemin, kız arkadaşımın bazı şeyleri karıştırılması hoş değil" ifadesini kullandı.
"Emre abi hakkında söylenenlerle ilgili yorum yapmayacağım. Avrupa'nın en büyük kulüplerinde oynadı. Saygıyı hak ediyor. Kariyeri ortada. Ben onu örnek aldım" şeklinde konuşan milli futbolcu, Galatasaray'a döneceği söylentileriyle ilgili olarak "Fatih Terim benim babam gibi. Galatasaray'ın yeri bende ayrı. Orası benim yuvam, evim... Ama Avrupa'da kulübümü iyi temsil ediyorum. Şu an dönmek istemiyorum. Kimseyi de bırakıp gitmedim. Galatasaray'a 12.5 milyon Euro para kazandırdım. Kaçıp gitmedim" dedi.

Spor Toto Süper Lig'e de değinen Arda Turan "Ben Galatasaraylıyım. Takım iyi durumda. Şampiyonluğun da en büyük adayı" diye konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.