Arda bu yaz transfer olabilir!..

Arda bu yaz transfer olabilir!..

G.Saray'ın kaptanı Arda Turan'a talip olan Avrupalı dev kulüpler belli oldu...

Menajer Ahmet Bulut beklenen transferi açıkladı.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber  Programı'na katılan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, "Arda'nın geleceğine Galatasaray Kulübü karar verecek. Mukavelesi devam ediyor. Takım kaptanıdır. Ben transferiyle ilgili polemiklere katılmak istemiyorum. Arda, önce bir iyileşsin, Galatasaray'da oynamaya başlasın, yaz döneminde bunu değerlendiririz. Doğal olarak, Arda'yı isteyen vardır. Bu güzel bir şey..." şeklinde konuştu.

ATLETİCO MADRİD, BAYERN MÜNİH VE CHELSEA'DEN BİRİNE GİDECEK

Ahmet Bulut, "Arda'yı Chelsea, Atletico Madrid ve Bayern Münih gibi kulüpler istiyor mu?" şeklindeki soruya ise "Arda, Galatasaray'dan ayrıldığı bu saydığınız kulüplerden bir tanesine imza atacak. Yazın her şey belli olacak. Ama spekülasyona mahal vermemek adına bir kez daha söylüyorum; Arda bahsettiğiniz bu kulüplerden birine gidecekse; bu ancak Adnan Polat ve Galatasaray Yönetimi'nin kararıyla olur" dedi.

HAFTAYA TAKIMA KATILIYOR

Arda'nın sakatlığıyla da ilgili bilgi veren Ahmet Bulut, "Benim tahminim Arda'nın önümüzdeki hafta sahalara döneceği yönünde. Kendini daha iyi hissediyor; daha iyiye gidiyor" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :