Arda Turan hakkında müthiş iddia

Arda Turan hakkında müthiş iddia

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı..

Arda Turan'ın Galatasaray'a döneceği haberleri günlerdir spor medyasını meşgul ederken, yorumcu Sinan Engin'den ilginç bir çıkış geldi...

 

 

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan'ın Galatasaray'a döneceği haberleri günlerdir spor medyasını meşgul ederken, yorumcu Sinan Engin'den iddialı açıklamalar geldi.

 

Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında yorumculuk yapan Sinan Engin, Arda'nın Galatasaray'a büyük ölçüde transfer olduğunu belirtti. Engin ayrıca, Galatasaray'ın Real Madrid'de forma giyen Diarra'nın da transferini bitirdiğini söyledi.

 

ARDA TRANSFER İDDİALARINA NE DEMİŞTİ?
İspanyol kulübündeki ilk sezonunda UEFA Avrupa Ligi zaferine imza atan 25 yaşındaki milli futbolcu, bir süredir gündemde bulunan transfer söylentilerinin gerçek dışı olduğunu dile getirdi. Milliyet yazarı Osman Şenher'e konuşan Arda, "Transfer haberleri nereden çıkıyor hiç bilmiyorum. Böyle bir durum kesinlikle sözkonusu bile değil. Atletico Madrid'de yeni bir sayfa açtım ve her şey yolunda gidiyor. Kulübümden ayrılmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

Atletico Madrid'e 2015'e kadar geçerli imza atan Arda Turan, kontratında ayrıca 24 milyon euroluk serbest kalma maddesinin olduğunu açıkladı. Başarılı futbolcu, "Sözleşmemde 24 milyon euroluk özel bir madde var. Dolayısıyla ayrılık öyle söylendiği gibi kolay değil. Zaten benim de Türkiye'ye dönmek gibi bir niyetim yok" ifadelerini kullandı.

 

EMRE DE HABERLERE İNANAMAMIŞ
Yeni sezonda Arda ile birlikte Atletico Madrid'in başarısı için ter dökecek olan Emre Belözoğlu da transfer iddialarının kendilerini çok şaşırttığını söyledi.

Kısa sürede teknik direktör Simeone'nin gözüne girmeyi başaran Emre, "Arda Turan dünyanın en zeki futbolcularından birisi. Türkiye'deki gibi İspanya'da da çok seviliyor. İddialar yüzünden ikimiz de çok şaşkınız. Atletico Madrid'in başarısı için mücadele ediyoruz. Transfer gündemde bile değil" yorumunu yaptı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.