Arda Turan rekor ücretle Premier Lig'de

Arda Turan rekor ücretle Premier Lig'de

Milli Takım'ın ve Atletico Madrid’in yıldızı Arda Turan için müthiş bir teklif yapıldı. Teklifin kabul edilmesi durumunda Arda seneye Premier Lig'de oynayacak.

Milli Takımın ve Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan için müthiş bir teklif yapıldı. Teklifin kabul edilmesi durumunda Arda seneye Premier Lig'de oynayacak.

Galatasaray'dan ayrılarak Atletico Madrid'in yolunu tutan ve burada müthiş bir performans ortaya koyan Milli futbolcu adım adım İspanyol kulübünden ayrılıyor. İngiliz basınına göre yıldız futbolcu rekor bir ücretle transfer olabilir.

DEVLER PEŞİNDE
Daily Star'da iki gün önce çıkan iddialar ciddileşmeye başladı. Manchester United, Liverpool ve Chelsea gibi takımların transfer listesinde olduğu iddia edilen Türk futbolcunun büyük bir ihtimalle bu transfer döneminde Ada'nın yolunu tutabileceği belirtilirken en ciddi teklifin Manchester United tarafından yapıldığı iddia ediliyor. Çıkan iddialarda Arda için yapılan teklifin 30 milyon Euro olduğu ve oyuncunun 40 milyon Euro'ya serbest kalacağının da altı çizildi. Fellaini ile yolların ayrılacağını belirten İngiliz basını Arda'nın İngiliz kulübünün önemli transferlerinden biri olacağını belirtti. Önceki günlerde Barcelona'ya gideceği iddia edilen futbolcunun İngiltere'de oynamaya sıcak baktığı aktarılırken Kırmızı Şeytanlar'ın Arda'yı mutlaka kadrosuna katmak istediği belirtiliyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ
Manchester United'ın bu sezon ligi 7.sırada bitirmesi sebebiyle Avrupa kupalarına katılamayacak olması transferin önündeki en büyük engel. Yıldız oyuncunun bu yüzden Chelsea ve Liverpool'un kulübüyle anlaşması durumunda iki takımdan birine de imza atabileceği belirtiliyor.

30 MİLYON EURO
Önceki günlerde Liverpool'un Arda için 30 milyon Euro teklif eddiği iddia edilmiş ancak bu teklife net bir cevap verilmemişti. Hem İngiliz hem de Ada basınında çıkan haberlere göre Arda'nın hangi takımı tercih edeceği merak edilirken oyuncunun çok büyük bir olasılıkla Atletico Madrid'de kalmayacağı aktarılıyor. Kulübünden yapılan açıklamalarda Arda'nın bırakılmayacağının belirtilmesine karşın yıldız isim için yapılacak iyi bir teklifte Atletico Madrid'in kararını değiştireceği aktarılıyor.

Kaynak: Eurosport

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.