Arda Turan transfer mi oluyor?

Arda Turan transfer mi oluyor?

Arda Turan Atletico Madrid’den ayrılıyor mu? İngiliz basınına göre, La Liga şampiyonu ekibin Arsenal'li Santi Cazorla ile ciddi şekilde ilgilenmesi bu iddiayı kuvvetlendiriyor.

Atletico Madrid, Arsenal'li futbolcu Santi Cazorla'yı kadrosuna katmanın yollarını arıyor. İngiliz basınına göre, transferi gerçekleştirmek için Arda Turan'ı satmanın Atletico Madrid için bir çözüm yolu olabileceği belirtildi.

Turan'ın menajeri daha önce yaptığı açıklamada, Premier Lig ekiplerinin milli futbolcuyla ilgilendiğini söylemişti. Ada basını da Arda Turan'ın Manchester United, Chelsea veya Liverpool'a transfer olabileceğine dikkat çekti.

Buna göre, Atletico Madrid, Arda'nın 33 milyon sterlinlik bonservis bedeliyle Cazorla'ya 18 milyon sterlinlik teklif götürecek. La Liga şampiyonu ekip bunun yanı sıra bir başka futbolcuyu daha kadrosuna katabilecek.

İngiliz basını Dünya Kupası'ndan önce Atletico Madrid'in golcü yıldızı Diego Costa'nın da Chelsea'ye transfer olduğunu, ancak resmi açıklamanın turnuvadan sonra yapılacağını yazmıştı. Bunun gerçekleşmesi halinde 25 yaşındaki futbolcunun transferinden Atletico Madrid'in kasasına 32 milyon sterlin girecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.