Arda Turan'dan Beşiktaş açıklaması

Arda Turan'dan Beşiktaş açıklaması

Atletico Madrid'in milli futbolcusu Arda Turan, Lazio deplasmanında avantajlı bir skor aldıkları maçın ardından, Beşiktaş'ın da turu geçmesi durumunda eşleşme ihtimallerini değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İtalyan takımı Lazio'yu deplasmanda 3-1 yenen İspanyol Atletico Madrid takımının Türk milli oyuncusu Arda Turan, iyi mücadele ederek avantajlı sonucu aldıklarını, Beşiktaş'ın da turu geçmesi durumunda güzel bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi.
 
Maçın ardından Türk basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arda Turan, ''İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Avantajlı skoru aldık. Umarım Beşiktaş da turu geçerse, güzel bir karşılaşma bizi bekliyor'' dedi.
Turan, henüz Beşiktaş'ın da Atletico Madrid'in de turu geçmeyi garantilemediklerini, ancak iki takımın da üst tura geçmeleri durumunda güzel bir eşleşme olacağını ifade etti.
 
Lazio maçı için de milli futbolcu Turan, ''İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Avantajlı skoru da aldık. Bizim için çok iyi oldu'' değerlendirmesini yaptı.
 
-Beşiktaş'a övgü-
 
UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Portekiz'in Braga takımını ilk maçta 2-0 ile geçen Beşiktaş'ın performansının sorulması üzerine Arda Turan, şunları kaydetti:
 
''Çok başarılılar, çok da iyi gidiyorlar, özelikle Avrupa kupasında. Gayet keyifli bir maç olacak, çok da yetenekli oyuncuları var. Eğer çıkarsak tabi. Şimdiden konuşmak erken. Böyle şeyler çok normal. Beşiktaş da çok büyük bir kulüp, Atletico Madrid de... Avrupa kupasında karşılaşmaları çok hoş. Benim için de güzel bir anı olur.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.