Arda'dan  Atletico yönetimine bırakın mesajı...

Arda'dan Atletico yönetimine bırakın mesajı...

Galatasaray'a dönmeyi kafasına koyan Arda Turan'dan Atletico yönetimine bırakın mesajı...

 

Milli futbolcu Arda Turan İstanbul defterini henüz kapatmadı. Daha önce menajeri aracılığıyla görüştüğü İspanyol ekibiyle bu kez bizzat kendisi görüştü. "Yakında evleneceğim. İstanbul'da yaşamak ve kariyerimi orada sürdürmek istiyorum" dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal kadrolarına kattıkları flaş isimlerinden yapacakları son yıldız transferini "Pastanın üstündeki çilek" şeklinde tanımlamıştı. Bu ismin kim olduğu araştırılırken Sarı-Kırmızılıların geçen sezon Atletico Madrid'e transfer olan eski yıldızları Arda Turan için nabız yokladığı, milli futbolcunun da Cimbom'a dönmeye sıcak baktığı ortaya çıkmıştı.

Simone 'dur' demişti
Bugün'ün haberine göre; hatta Arda, Galatasaray'a gitme isteğini menajeri vasıtasıyla İspanyol ekibine iletmiş ancak teknik direktörü Simeone "Sana ihtiyacım var" dediği yıldız futbolcuya gidiş vizesi vermemişti. Bu gelişmelerin ardından da Galatasaray Kulübü bir açıklama yaparak Arda ile ilgilenmediklerini açıklamıştı.

Ne var ki alınan son bilgilere göre bu transferde defter henüz kapanmadı. İstanbul'a gitmeyi kafasına koyan Arda'nın bu kez araya aracı koymadan direkt olarak Atletico Madrid yönetimiyle görüştüğü ve transfer için izin istediği öğrenildi.

Yakın gelecekte nişanlısı Sinem Kobal ile dünya evine girmeye hazırlanan genç futbolcunun İspanyol idarecilerle yapılan görüşmede "Çok yakında evleneceğim. Düğünümü İstanbul'da yapmak, orada yaşamak ve kariyerimi orada sürdürmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Arda'nın bu kararlılığını gören Atletico yönetiminin de talebi değerlendirmeye aldığı ve konuyu Simeone ile görüşmek üzere Arda'ya 'bekle' dedikleri ifade edildi.

Fatih Terim de preste
Öte yandan işin Galatasaray cephesinde ise en etkin isim Fatih Terim. Tecrübeli hocanın takımında görmeyi çok istediği Arda ile temaslarını hiç koparmadığı, milli futbolcuya dönmesi için sürekli telkinde bulunduğu ifade edildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.