Arda'dan hareket, Sabri'den küfür

Arda'dan hareket, Sabri'den küfür

Maçtan sonra Arda hareket çekti, Sabri küfretti ve ortalık karıştı

Maç sonrası stat çıkışında G.Saray otobüsüne işareti yapan F.Bahçeli fanatiğe Arda hareket çekti, Sabri küfretti ve ortalık karıştı

G.SARAY kafilesi derbinin ardından Borussia Park Stadı’ndan ayrılırken tatsız olaylar yaşandı. Takım otobüsü geçerken F.Bahçeli bir taraftarın eliyle 6-0 işareti yapmasına sinirlenen kaptan Arda’nın yanıtını aynı şekilde koluyla hareket çekerek vermesi gurbetçileri galeyana getirdi. Arda’nın hareketi üzerine otobüsün etrafından bulunan G.Saraylı taraftarlar çılgına dönerken, birlikte aracı yumruklamaya başladılar.


Sarı-kırmızılıların tepkisi üzerine araçtan inen Arda, gurbetçilere “Siz ev sahibi durumundasınız. Biz buraya gurbete geldik. Ben size bir şey yapmadım. Ama bana yapılan harekete karşılık verdim” diyerek durumu toparlamaya çalıştı. Ancak o esnada Sabri sinirli bir şekilde araçtan inince iş çığrından çıktı. Sabri’nin küfürler savurarak bir kiflinin boğazına sarılması taraftarları daha da öfkelendirdi. Otobüsün etrafında kalabalık artınca Sabri ile Arda apar topar otobüse bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.


TANKAYA ÖNLEYEMEDİ


BU arada Rijkaard yaşananlara rağmen soğukkanlılığını korurken, başkan Adnan Polat ve Adnan Sezgin’in yer almadığı otobüste tek yetkili olan Hasan Tankaya’nın olaylar karşısında etkisiz kalması tepki çekti.

Etiketler :