Arda'nın ceketi 4 aylık işçi maaşı

Arda'nın ceketi 4 aylık işçi maaşı

Polat beğenmediği ceket için asgari ücretli işçinin 4 ay boyunca çalışması gerekiyor. Tabii eve ekmek götürmeme şartıyla!

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Futbol Akademisi Hizmet Binası'nın açılışına katılan Arda Turan, giyimiyle ve özellikle ilginç ceketiyle dikkatleri çekmişti. Hatta Başkan Adnan Polat'ın da dikkatinden kaçmayan bu ceket üzerine ikili arasında ilginç konuşmalar da geçmişti.

Adnan Polat'ın, "Bu ceket ne" diyerek takıldığı Arda'nın o gün üzerinde bulunan kıyafetleri, Milliyet Gazetesi'nden Melis Alphan değerlendirdi ve fiyatları çıkarttı.

İşte Arda'nın üzerinde bulunan kıyafetlerin markaları ve fiyatları:

Kıyafet biraz da cesaret işi. Kıyafette cesur olanlar renkten ve desenden kaçmaz.

Galatasaraylı Arda Turan da renkli seçimleri ve birbirinden farklı şapkalarıyla bize bu konuda cesur olduğunu gösteriyor bir süredir. Bunun arkasında biraz Galatasaray'ın yıldızı, kaptanı, son dönemde kahramanı olmasının verdiği özgüven de var. Ve en önemlisi tektip giyimin hâkim olduğu futbol dünyasına ait olsa da sürüden olmadığını gösterme kaygısı...

Fakat anlaşılan sınırları biraz zorladı ki Adnan Polat'tan “Bu ne biçim kıyafet?” fırçasını yedi.

Öyle fırça dediysem, tam da değil, tatlı tatlı okşama daha çok: “Önüne gelen her şeyi giymişsin, rengârenk. Beğenmedim. Gardırop uzakta galiba.”

Bu laflamanın ortamdaki diğer herkesin takım elbiseyle (çoğunluğun da kravatla) katıldığı Galatasaray Futbol Akademisi Hizmet Binası'nın açılış töreninde gerçekleştiği düşünülürse Polat'a hak vermek gerek.

Arda'nın yeşilli mavili iri ekoseli Gucci blazer'ı, D&G jean'i, Tom Ford markalı büyük koyu camlı güneş gözlükleri ve devasa “LV” (Louis Vuitton) logolu ayakkabıları tipik bir futbolcu kıyafeti aslında. Ama törene katılan değil de, pazar günü Victoria'yla çocukları gezdirmeye çıkan bir David Beckham kıyafeti mesela...

Arda bu kıyafetiyle İstinye Park'taki Masa'da çok yakışıklı durabilir mesela. Ama ne yalan söyleyeyim, törendeki toplu fotoğrafta epey sırıtıyor.

Bu yerine göre yanlış giyinme faciası üzerine Arda'ya ulaştık. Arda'nın gerekçesi şöyle... Saat 12.00'de törende olması gerekirken 12.10'da uyanmış.

Haliyle iki ayağı bir pabuca girince böyle olmuş. Genelde futbolcular hep beyaz spor ayakkabı giydiği için de Arda Louis Vuitton loafer'larını tercih etmiş.

Bir dahaki sefere Arda'ya tören günlerinde alarmını kurmayı unutmamasını tavsiye edelim. Ve bu seferlik bunu hafızamızdan silelim.

American Vintage tişört: 120 TL

Gucci ceket: 2144 TL

Carlson IWC Ceramic Doppel saat: 10 bin euro

D&G kot pantolon: 800 TL

Louis Vuitton ayakkabı: 955 TL


Etiketler :