Arda'ya sürpriz talip!

Arda'ya sürpriz talip!

Werder Bremen Mesut'un yerini yine başka bir Türk yıldızla dolduracak!

Werder Bremen, Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takım formasıyla harikalar yaratan ve başta Real Madrid ve Barcelona olmak üzere dünyanın en kalburüstü takımlarını peşinde koşturan Mesut Özil'in takımdan ayrılması durumunda bu boşluğu nasıl dolduracağını buldu.

Alman ekibinin Real Madrid'e kısa süre zarfında imza atması beklenen genç oyuncudan doğacak boşluğu Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan ile dolduracağı öne sürüldü. Alman basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid'in Mesut için Werder Bremen'e 20 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu ve Alman temsilcisinin gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan oyuncuyu para kazanarak takımdan göndereceği vurgulandı.

MASAYA OTURACAKLAR
Mesut Özil'in takımdan ayrılması durumunda ise orta sahaya maestro arayan Yeşil-Beyazlı takımın Arda Turan için Galatasaray'a 15 milyon Euroluk bir teklif sunacağı kaydedildi. Hemen hemen her fırsatta İngiltere'de hatta olursa Liverpool'da oynamak istediğini dile getiren Arda'nun bu şaşırtıcı teklif karşısında ne yapacağı ise merakla beklenmeye başlandı. Haberlerde, Mesut'un İspanyol devine imza atması durumunda Alman kulübünün yöneticilerinin Galatasaray'ın kapısını çalarak Arda Turan için pazarlık masasına oturacakları belirtildi.

Etiketler :