Arda'yı zıplatan taraftar küfrü

Arda'yı zıplatan taraftar küfrü

Binlerce kilometreyi teperek stada gelen taraftar, alınan yenilgiyle çılgına döndü. Terim'e yönelik küfürler Arda'yı çıldırttı!

2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup maçında Türkiye, deplasmanda Belçika'ya 2-0 yenilirken karşılaşma sırasında istenmeyen olaylar da yaşandı.

Tribünlerde maçı izleyen bir grup gurbetçi taraftar Emre Belözoğlu'na küfür etti. Bunun üzerine milli futbolcu karşılık verince kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Olayları sona erdiren iseyedek futbolcular ve güvenlik görevlileri oldu.

"ERKEKSEN BURAYA GEL"

Fatih Terim ve Emre Belözoğlu'na laf atan gurbetçilerden biri ayağa kalkarak Terim'i savunan Arda Turan'a da küfür etti ve 'erkeksen gel buraya diyerek meydan okudu. Bunun üzerine Emre ve Arda 'madem çok erkeksin sen buraya gel, terbiyesizlik etme' şeklinde cevap verdi.

TUNCAY TARAFTARLA YUMRUKLAŞTI

Brüksel’de önceki akşam yapılan taktik çalışması sonrası kamp yapılan Softiel Otel’e giden ay yıldızlılar, burada kendilerini bekleyen gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Milli futbolcularla fotoğraf çektirmek isteyen gurbetçiler, bu isteklerinin geri çevrilmesi üzerine ay yıldızlı oyunculardan Rüştü, Tuncay, Semih ve Servet’le tartışmaya başladı. Tuncay Şanlı, bu sırada kendisini sertçe çeken bir gurbetçiye yumruk attı. Tuncay’ın attığı yumruk ortamın daha da gerilmesine neden olurken gurbetçiler, Tuncay ve Rüştü’ye vurmaya çalıştı. Araya giren güvenlik güçleri kavganın daha da büyümesini engelledi. ?

Etiketler :