Arif Erdem'den tur yorumu

Arif Erdem'den tur yorumu

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da, Teknik Direktör Arif Erdem, yağışlı havaya rağmen iyi mücadele eden iki takımı da kutladı

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda normal süresi 1-1 berabere biten karşılaşmada Adanaspor'u uzatmalarda 2-1 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktör Arif Erdem, Adanaspor'u kupada eledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Erdem, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yağışlı havaya rağmen iyi mücadele eden iki takımı da kutladığını ifade etti. Adanaspor'un karşılaşmada çok iyi mücadele ettiğini belirten Erdem, ''En azından bizim oyun şablonumuzu çok iyi çalışmışlar ve ona göre önlemler almışlar. Gerçekten takdir edilecek bir oyun oynadılar ama benim futbolcularımın hepsi de ona göre mücadele etti. Elemeli bir maçtı. Adanaspor'u elediğimiz için mutluyuz'' diye konuştu.

3 gün sonra tekrar maçları olduğuna değinen Erdem, ''Önemli olan galip gelmekti ve turu geçmekti. Hem ligde hem de kupada takımımızı en iyi yerlere taşıma adına çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Erdem, bir gazetecinin ''Geçen yıl final oynadınız, bu yıl da aynı performansı gösterecek misiniz-'' sorusuna ise şu yanıtı verdi:

''Tabii ki hedefler doğrultusunda kupa ve lig var. Önemli olan takımımızın sergilediği futbol. Üzerimizde iki haftadır mağlup olmanın verdiği üzüntü vardı. Kazanamama duygusu bizi biraz yıpratmıştı ve futbolcularımı moralsiz bırakmıştı ama bu maçla umut ediyorum bütün o olumsuz duyguları atıp bundan sonra iyi bir çıkış yakalayacağız.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.