Arif'ten sert sözler: Sabri'ye yapılan saygısızlık

Arif'ten sert sözler: Sabri'ye yapılan saygısızlık

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane ismi Arif Erdem, Sabri Sarıoğlu ve Prandelli ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane ismi Arif Erdem, Galatasaray'da teknik direktör Prandelli tarafından kamp kadrosuna alınmayan Sabri Sarıoğlu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"SABRİ'YE YAPILAN SAYGISIZLIKTIR"

Arif Erdem, "Sabri'nin kadro dışı kalması hocanın kararı ise saygı duymak lazım. Yok yönetimin kararı ise abes. Kararı direkt deklare edersin, 'biz seni istemiyoruz dersin'. Bizim dönemimizde de yapıldı bunlar. Futbolun içinde bunlar var ancak saygısızlık açıkça deklare edilmemesidir. Sabri yıllarca Galatasaray'a hizmet etmiş, emek vermiş bir futbolcudur. Yönetimin davranış şekli yanlış. Sezon başında düşünmüyorsanız 'biz seninleanlaşmayacağız, sen yoluna bak biz yolumuza bakalım' dersiniz ama sondakika yapılan ayıptır." dedi.

"MANCINI FAZLA BİR ŞEY YAPMADI"

"Geçen sene Mancını geldi ama çok falza bir şey yapmadı." diyen Erdem, "Galatasaray her zaman şampiyonluk hedefinde yürüyen bir takımdır. Bizim oynadığımız dönemde hep böyleydi. Şampiyonlar Ligi'nde bir şeyler yapmaya çalıştı ama yeterli olmadı. Mancini, ligde ikinci oldu ve sezonuTürkiye Kupası'yla taçlandırdı." ifadelerini kullandı.

"PRANDELLI KAPALI KUTU"

Prandelli'nin Galatasaray'a gelişini yorumlayan tecrübeli isim, "Bir İtalyan gidip başka bir İtalyan geldi. Bence Mancini gitmeseydi daha iyi olurdu. Ülkeyi tanıyordu, ligimize alışmıştı. Prandelli ise kapalı kutu. Kapalı olduğu için neler yapacağını kestirmek zor. Kariyer konusunda İtalya Milli Takımı'nıçalıştırmış, Serie A'da adından söz ettirmiş birisi. Keşke Mustafa Hoca gelseydi. Daha farklı olurdu. Yıllarca milli takımı çalıştırmış. Türkiye'de 3 büyükleri şampiyon yapmış tek hoca." dedi.

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI FENERBAHÇE"

Yeni sezonda Fenerbahçe, şampiyonluğun en büyük adayı, Zaten kurulubir düzenleri var. Diego'yu da aldılar. Bu sene çok farklı bir lig izleyebiliriz. Galatasaray ve Beşiktaş, Fenerbahçe'yi takip eder diye düşünüyorum. Halilhodzic'li Trabzonspor'un neler yapacağını zamanla göreceğiz." diyekonuştu.

 

Kaynak: Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.