Arınç: Bombaları patlatacağız...

Arınç: Bombaları patlatacağız...

Kaymakam Hulusi Doğan'ı 'Alanya Valisi' diye çağırarak mesaj veren Bülent Arınç, 'bombaları' bugün patlatacağını söyledi.

Bir dizi temas için Alanya'ya gelen Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, Sabah'ta yer alan habere göre Kaymakam Hulusi Doğan'a "Alanya Valisi" diye seslendikten sonra "Pazar günü toplanacağız ve bombaları patlatacağız" dedi. Arınç'ın bu sözleri, "Alanya'ya il müjdesi verilecek" yorumlarına yol açtı.

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Türkler beldesinde başlayan ve 3 gün sürecek Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün toplantısına katılmak üzere önceki akşam Alanya'ya gelen Arınç, kendisini karşılayan Alanya Kaymakamı Doğan'a "Gel bakalım Alanya'nın Valisi" diye seslendi. Bunun üzerine gazeteciler, "Alanya il mi oluyor?" diye sordu. Arınç ise "Alanya olmazsa başka bir yer olur. Kaymakam beyin gönlümüzdeki yeri valilik. Alanya'nın gönlümüzdeki yeri ise ilin de ötesindedir. Alanya dünyanın en güzel yeri ve en muhteşem ilçesi. Benim için dünyadaki cennettir. O da olur inşallah. Pazar günü toplanacağız ve bombaları patlatacağız" dedi.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce (BYEGM) düzenlenen bilgilendirme toplantısının kapanış oturumunda da Arınç, toplantıya katılan Çinli gazeteciyi görünce "Adamcağız Çin'den geliyor. Niye geliyor? Alanya'yı görmek için. Alanya'ya gelmiş. Dünyada nereye giderseniz gidiniz, 'Antalya' diyenler de var ama Alanya'yı görmek, vacip, sünnet falan değil, farz. Alanya'yı göreceksiniz" dedi.

Etiketler :