Arınç'ın bu sözleri çok konuşulacak

Arınç'ın bu sözleri çok konuşulacak

Başbakan darbe imalarına karşı "bırakıp gitmem" demişti. Bülent Arınç da onun sözünü tamamladı. Bu sözler konuşulacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TRT'deki söyleşide "darbe imalarına" karşı "Birileri gibi bırakıp da gitmem" demişti...

Devlet Bakanı Bülent Arınç o sözün devamını getirdi... Arınç Burdur'da şunları söyledi;

"Öyle toptan, tanktan, gürültüden, patırtıdan korkacak insan yok bizde. Kuştan korkan darı ekmez. Biz bu yola çıkarken onun bunun kaşına gözüne bakarak yola çıkmadık. Millet ne istiyor ona baktık. Onun için Allah'ın izniyle bu işi de başaracağız".

BİZİM BAŞIMIZA GELEN...

AK Parti iktidarları süresince birçok engellemelerle karşılaştıklarını ifade eden Arınç, ''Bizim başımıza gelenler başkalarının başına gelseydi, rüzgarından bile yere yıkılırlardı. Biz dimdik ayaktayız Allah'ın izniyle. Milletin emaneti bize verildiyse ancak o emaneti biz millete teslim ederiz. Bağırıp çağıranlara teslim etmek gibi bir korkaklığımız yok" dedi.

BAYKAL 60 YILDIR İKTİDAR OLAMADI

Bülent Arınç, CHP lideri Deniz Baykal'a da şu sözlerle yüklendi;

"Türkiye'de bir gerçek var. 1950'de iktidardan düşürülen CHP, 60 yıl geçmesine rağmen bir daha kesinlikle tek başına iktidara gelemedi. Gelme ihtimali de yok. Adam (yüzde 20'yi bulsam, tamam) diyor. Azıcık aşım, kaygısız başım... İktidar olma niyeti yok, bol bol konuşsun, hatta böyle korkutsun milleti, el sallasın. Sesi benden güçlü maşallah... Ama bakın 60 senedir tek başına iktidara gelememiş. Biz bir sene tek başına iktidara geldik görüyorsunuz yedi seneden beri iş başındayız.''

Etiketler :