Arınç'ın engellilere iş sözü

Arınç'ın engellilere iş sözü

Tosya Bedensel Özürlüler ve Engelliler Derneği Başkanı Uğur Aytaç, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın '38 bin engelliye iş imkânı oluşturulacağını' söylemesi üzerine bir konuşma yaptı.

Tosya Bedensel Özürlüler ve Engelliler Derneği Başkanı Uğur Aytaç, referandum için Tosya'yı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın '38 bin bedensel engelli ve özürlüye devlet kapısında iş imkânı oluşturulacağını' söylemesi üzerine bir konuşma yaptı. Bu şekilde yapılan yardımların da iyileştirileceğini anlatan Arınç'ın hayatta hiçbir tutanağı ve güvencesi olmayan zihinsel ve bedensel engelli insanları hayata bağladığını vurguladı. Aytaç, "Engelli kardeşlerimize huzurlu ve rahat yaşamaları için devletimizin bağladığı maaş bu insanları hayata bağladı" dedi.

Uğur Aytaç “Sayın Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç bedensel engelli ve özürlülere bağlanan yardım bedelini artırma sözleri ile 38 bin bedensel özürlü ve engelli kardeşimize devlet güvencesi altında iş sözü bu gün bayram havası estirdi. Düşünün 38 bin kardeşimiz devletin kapısında çalışacak ve hayata daha iye sarılacaklardır, aileler eşleri ve çocuklarının devlet kapısında çalışmasında kendilerinde huzur bulacak ve bu kardeşlerimiz ile aileleri toplum içinde daha bir güven ortamında olacağına inanıyorum. Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç'ın bu sözü Tosya ilçemizde vermesi ise bir başka ayrıcalık. Bedensel engelliler olarak referandum sonrasında Başbakan Recep Tayyib Erdoğanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçı ziyarette bulunarak kendilerine teşekkür edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :