Arnavutköy'de 2 kişiyi silahla yaralayan zanlı yakalandı

Arnavutköy'de 2 kişiyi silahla yaralayan zanlı yakalandı

İstanbul Arnavutköy'de 30'dan fazla suç kaydı bulunan ve park nedeniyle tartıştığı 2 esnafı silahla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.Alınan...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Arnavutköy'de 30'dan fazla suç kaydı bulunan ve park nedeniyle tartıştığı 2 esnafı silahla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi Hüma Caddesi'nde 25 Ekim'de aracıyla ilerleyen F.A, bu sırada iş yerinin önüne aracını park etmeye çalışan esnafla yolu kapattıkları gerekçesiyle tartıştı.

F.A, aracından silahla ateş ettiği iş yeri sahipleri F.Ö. ile K.T'yi yaraladıktan sonra kaçtı.

Bacağından yaralanan 2 kişi, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Şüpheli F.A'yı Eyüpsultan'da gözaltına alan ekipler, olayda kullandığı değerlendirilen silahı da ele geçirdi.

Hakkında 30'dan fazla suç kaydı bulunan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada, olay, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iş yerinin önüne aracını park eden esnaf ile arkadan araçla gelen şüphelin, silahla ateş etmesi ve kaçması yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.