Arsenal İstanbul'a geliyor

Arsenal İstanbul'a geliyor

Rosicky için Arsenal ile görüşmeye giden Galatasaray İngiltere'de şaşkınlık yaşadı. Şimdi ise İngiliz kulübü İstanbul'a geliyor.

Rosicky için Arsenal’le pazarlığa oturan G.Saraylı yöneticiler, İngilizler’in “Arda’yı satıyor musunuz, fiyatı nedir?” şeklindeki karşı girişimiyle şaşkınlık yaşadı. Arsenal, kaptan için İstanbul’a geliyor.

Sarı-Kırmızılı takımın genç takım kaptanı Arda Turan’a, İngiltere’den Liverpool ve Tottenham’dan sonra Premier Lig’in güçlü temsilcilerinden Arsenal Kulübü’nün de talip olduğu öğrenildi.

Teknik direktör Arsene Wenger’in uzun süreden bu yana takip ettiği ve oldukça beğendiği Arda için kulüp menajerlerini harekete geçirdiği öğrenilirken, sarı-Kırmızılılar’ın yeni sezon öncesinde transfer etmek istediği Çek futbolcu Rosicky için yapılan pazarlıklar sırasında, İngilizler’in sürekli Arda’yı sordukları ortaya çıktı. Rosicky için yaklaşık 1 aydır görüşmelerde bulunan Galatasaray, yıldız oyuncunun teknik direktör Wenger ile yaptığı görüşmenin ardından kulübünde kalma yönünde bir eğilim göstermesi üzerine beklemeye geçmişti.

FLORYA’NIN KAPISINI ÇALACAKLAR
İngiliz kulübü idarecileri ile Rosicky için bonservis bedeli belirlenmesi konusunda görüşmeler yapılırken, Arda Turan’ı oldukça beğendiklerini söyleyen İngilizler’in genç takım kaptanının fiyatını öğrenmek istedikleri kaydedildi. Aldıkları “15 milyon Euro” cevabı karşısında beklemeye geçen İngilizler’in şimdi yıldız futbolcu için resmi bir teklifle Florya’nın kapısını çalıp çalmayacakları merak ediliyor.

HTSPOR / Erhan TELLİ

Etiketler :