Arslan mahkemeyi fena karıştırdı

Arslan mahkemeyi fena karıştırdı

Alparslan Arslan, mahkemeyi karıştırdı kürsüyü devirdi. Arslan, babasına da küfür ederek ortalığı resmen karıştırdı.

Danıştay saldırısının ardından yakalanıp emniyete götürüldüğünde meselenin başörtüsü olduğunu söylediğini ifade eden Alparslan Arslan, Muzaffer Tekin ile ilgili beyanda bulunmadığını söyledi. Muzaffer Tekin’in yakalanmasına üzüldüğünü belirten Alparslan Arslan, “Bunların bu meselelerle bir alakaları yok. Ayıp, bu konuyu defalarca anlattım. Kaliteli emniyetçiler olsa gider beş dakikada olayı çözerler” dedi.

Gazeteci Fehmi Koru’nun yazılarını takip ettiğini, Ergenekonla ilgili yazdıklarını okuduğunu ifade eden Alparslan Arslan, ‘Ergenekon oluşumuna’ inanmadığı için Koru’nun yazılarını okumayı bıraktığını söyledi.

Mahkeme Başkanı Köksal Şengün’ün, “Din ile eskiden beri haşır neşirim diyorsun ama Kur'an’da en büyük suç adam öldürmektir” diye konuşması üzerine Alparslan Arslan da “Yok o yazmıyor. Üç defa hatmettim. Arapça yazıyor” dedi.

HERKESE KÜFÜR ETTİ

Bu sırada Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Hüseyin Görüm’ün yerinden kalkarak bağırması üzerine Alparslan Arslan “Allahı s.. böyle bir yerde yaşayamıyorum. Aşmak istiyorum” diye bağırdı. Mahkeme başkanı Köksal Şengün de, “Adam öldürerek mi aşacaksın?” diye sorunca Alparslan Arslan da “1,5 yıldır elim s.. dolaşıyorum. A... koyayım. Bu o... çocuğunu öldürün” diye bağırdı. Genelkurmay Kurmay Başkanı İlker Başbuğ’a da küfür eden Alparslan Arslan, sanık kürsünü devirdi. Jandarmalar devrilen sanık kürsüsünü kaldırırken mahkeme başkanı Köksal Şengün de “Müslüman böyle mi yapar” diyerek, Alparslan Arslan’ın sakinleştirmeye çalıştı.

Yaşanan olayın üzerine izleyicilere ayrılan bölümde oturun Alparslan Arslan’ın babası İdris Arslan “Hakim bey, beni iki gündür konuşturmuyorsunuz” diye bağırınca Alparslan Arslan, “Bu adamla işim yok benim” dedi. Mahkeme başkanı Köksal Şengün “Tamam, biliyorum, işin yok” diye yanıt verdi. Alparslan Arslan, Babası İdris Arslan'a “Ne konuşuyorsun çakal” diye bağırarak küfür etti. Osman Yıldırım’ın avukatı Murat Eken’in “Danıştay saldırısının ardından neden delikanlılık yapmayıp kaçtın?”diye sorması üzerine Alparslan Arslan, “Ne delikanlılığı, müslümanım ben. Git buradan. Korkağım, alçağım ben” diyerek avukat Eken’e de küfür etti.


Etiketler :