'Artık Ergenekon'a inanıyorum'

'Artık Ergenekon'a inanıyorum'

SkyTürk'te yayınlanan Son Nokta programına konuk olan ve ulusalcı söylemleriyle tanınan Gazeteci Yiğit Bulut, Ergenekon davasıyla ilgili şok açıklamalar yaptı.

SkyTürk'te yayınlanan Son Nokta programına konuk olan ve ulusalcı söylemleriyle tanınan Gazeteci Yiğit Bulut, Ergenekon davasıyla ilgili şok açıklamalarda bulundu.
Ergenekon soruşturmasının başlangıcında tamamen karşı olduğu bu soruşturmaya karşı ilerelyen zamanlarda fikrinin değiştiğini söyledi.

Bulut, "Ergenekon soruşturması sürecinde saat 5'lerde 6'larda insanalrın gözaltına alınması eleştirilebilir. Ergenekon operasyonu Türkiye'nin içine yerleşmiş bir zümrenin sökülüp atılmasına yönelik bir operasyon. En başta ben inanılmaz karşıydım ama gelişmeleri gördükçe ve özellikle yurt dışı bağlantılarını gördükçe... Alman bağlantısını bulabilecekler mi çok merak ediyorum."dedi.


ERDOĞAN'IN 24 AYI KALDI


Yiğit Bulut, "Başbakan Erdoğan'ın 24 ayı kaldı, 24 ay içinde Ergenekon'un finansal kısmını söküp atamazsa, finansal ve normal Ergenekon Erdoğan'ı söküp atıyor." dedi.

Etiketler :