Artık Es-Es'in Servet'i!

Artık Es-Es'in Servet'i!

Mehmet Güven'i kadrosuna katan Eskişehirspor transferde hız kesmiyor. Kırmızı-Siyahlılar, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Servet Çetin'le büyük ölçüde anlaştı. Artık imzaların atılması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun ardından yönetimde yaşananan gerginliğe rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehir, Mehmet Güven'den sonra ikiinci bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Servet Çetin'le görüşen Kırmızı-Siyahlılar, büyük ölçüde anlaşma sağladı. Bonservisi elinde olan ve birçok süper Lig ekibinden teklif alan milli oyuncunun, teknik direktör Ersun Yanal ile yaptığı görüşmelerin ardından Eskişehir'e gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Trabzonspor ile Bursaspor'un da gündeminde yer alan 31 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor. Eskişehirspor,Manisa'nın stoperi Akaminko'yu da transfer etmek için Ege ekibiyle temaslarına devam ediyor. Es Es, sözleşmesi 2014'te bitecek olan Ganalı'nın bonservisinde indirim bekliyor.
 
Nadareviç haber bekliyor

Bu arada iç transferde ise belirsizlik sürüyor. Yönetim sözleşmesi sona eren Volkan Yaman'la masaya oturacak. Hâlâ Eskişehir'de olan Nadareviç için Yanal'ın raporuna göre hareket edilecek.

(Fanatik)


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.