Artistlik Yapma, Delikanlı Ol!

Artistlik Yapma, Delikanlı Ol!

Özge Özsağman’ın hazırlayıp sunduğu Basın Kulisi’nde Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ve Aydınlık yazarı Mehmet Faraç, milyonların gözü önünde kapıştı. İşte o anlar!

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi, yine hararetli tartışmalara sahne oldu.

DALGA GEÇİYORLAR
Rasim Ozan Kütahyalı’ya “Senin partin iki yüzlü” diyen Mehmet Faraç “Türbanlı adayı 13. sırada göstererek takiye yapıyor. Bu ne iki yüzlülük, oradaki türbanlı adaya da yazık. Koy listeye gitsin. İnsanlarla dalga geçiyorlar. ” dedi.

KAVAKÇI OLAYI YAŞANIR
Kütahyalı ise, Ak Parti’nin başörtülü aday göstermemesini kendisinin de eleştirdiğini ifade etti. Özge Özsağman’ın “Başörtülü bir vekil olsaydı, Merve Kavakçı olayı yaşanır mıydı?” sorusuna Faraç’ın cevabı “Kesinlikle yaşanır” olunca stüdyoda gerginlik yaşandı.

AK PARTİ HAKLI
“O zaman Ak Parti haklı, tabii türbanlı aday yapmaz. Ak Parti haklı. Senin gibi provokatörler olursa yapmaz tabii.” diyen Taraf yazarı Kütahyalı, Mehmet Faraç’a tepki gösterdi. Bu sözler üzerine daha da gerilen ortam, ikili arasında yaşanan diyaloglarla daha da alevlendi.

SANA YAVŞAK DEMİŞTİ
Kütahyalı, “Takiye yapıldığını iddia ediyorsun. Peki CHP seni tehdit eden, PKK avukatını koydu, sana “yavşak” iyen adamı listeye koydu?” dedi. Bu sözler üzerine Faraç “Şu küfürü tekrar edip durma, aynı seviyeye düşünüyorsun.”diye cevap verdi.

 

Rasim Ozan-Mehmet Faraç Birbirine Girdi!
 



  

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.