ASELSAN intiharları telekinezi ile mi yapıldı?

ASELSAN intiharları telekinezi ile mi yapıldı?

ASELSAN'da 4 mühendisin ölümüyle ilgili Başbakanlık Teştif Kurulu raporu savcılığa sunuldu. Rapordaki telekinezi iddiası Yiğit Bulut'un açıklamalarını yeniden gündeme getirdi.

Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanı olan Yiğit Bulut'un daha önce yaptığı "Bir çok merkezde telekinezi yöntemi ile Erdoğan'ın ölmesi için çalışma yapılıyor." sözleri bir kez daha gündeme geldi. 

Başbakanlık Teştif Kurulu, ASELSAN mühendeslerinin ölümü ile ilgili savcılığa sunduğu raporda telekinezi şüphesine değindi.

2006-2007 yılları arasında ASELSAN'da 4 mühendisin peş peşe intihar etmesiyle ilgili Başbakanlık Teftiş Kurulu'nun hazırladığı raporda konu ile ilgili ayrıntılar dikkat çekti.

Başbakanlık Teftiş Kurulu, geçen hafta Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na sunduğu raporda mühendislerin uzaktan elektromanyetik saldırıyla intihara yönlendirilmiş olabileceğini raporuna ekledi.

YİĞİT BULUT'UN TELEKİNEZİ İDDİASI

Yiğit Bulut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın birçok yöntemle öldürülmeye çalışıldığını belirterek şunları söylemişti:

"Suikast sadece fiziki olmaz. Sadece insani kimliğimle bir şey söylemek istiyorum. Beni yanlış anlayan da anlasın. Ben eminim ki bir çok merkezde telekinezi, uzaktan etkileme ve daha bir çok yöntemle Recep Tayyip Erdoğan'ın ölmesi için çalışma yapılıyor. Onun yok edilmesi için uzaktan tesirler gönderiliyor."


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.