ASELSAN’dan “Bisikletiniz Bayram Olsun”

ASELSAN’dan “Bisikletiniz Bayram Olsun”

Deprem felaketinden etkilenen illerdeki çadır kentlerde yaşayan çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen kampanya kapsamında toplanacak bisikletler, ASELSAN çalışanları adına konteyner kentlere teslim edilecek.

ASELSAN’dan “Bisikletiniz Bayram Olsun” Kampanyası

ASELSAN, asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminden etkilenen illerdeki çocukların ve gençlerin yaralarını “Bisikletiniz Bayram Olsun” kampanyası ile saracak.

Binlerce ihtiyaç sahibi insana el uzatan ASELSAN Sosyal İnovasyon Liderleri (ASİL) Derneği, sporun iyileştirici ve birleştirici yönünü kullanarak, 6 Şubat 2023 depreminden etkilenen illerdeki çocuk ve gence mutluluk götürecek. ASELSAN çalışanlarının yeni alacağı bisikletler ile scooterların yanı sıra kullanılmayan bisikletler gerekli tamir ve tadilat işlemlerinin ardından deprem bölgesindeki çadır kentlerde yaşayan çocuklara teslim edilecek.

Depremzedeler mutluluğa pedallayacak

Deprem felaketinden etkilenen illerdeki çadır kentlerde yaşayan çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen kampanya kapsamında toplanacak bisikletler, ASELSAN çalışanları adına konteyner kentlere teslim edilecek. ASELSAN, bisiklet kampanyası ile depremzede çocuk ve gençler, umuda pedallayacak. ASELSAN, kampanya ile bölgede yaşayan geleceğin teminatı çocukların bayram neşesi olacak.

Kahramanmaraş merkezli, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından bölgede yaraların sarılması için seferber olan ASİL Derneği, 8 Mart’ta yerleşkelerde toplayacağı bisikletler ve scooterlar ile geleceğin teminatı olan depremzede çocuk ve gençlerimizin yanında olduğunu bir kez daha gösterecek.

ASELSAN, 6 Şubat 2023’te yaşanan yıkıcı felaketin ilk anından itibaren ASİL Derneği koordinasyonunda başlattığı yardım kampanyasında, deprem bölgesine yönelik pek çok yardım yaptı ve yapmaya devam edecek.

24b21670-5729-44c2-bf7c-4e79f63b9dfe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum