Aslan galip bitirdi: 2-0

Aslan galip bitirdi: 2-0

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı OFK Belgrad maçından önceki son hazırlık maçında Belçika'nın KSC Hasselt takımı ile karşı karşıya geldi.

Aslan galip bitirdi: 2-0

Sezon öncesi hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo kentindeki Horst kasabasında sürdüren Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı OFK Belgrad maçından önceki son hazırlık maçında Belçika'nın KSC Hasselt takımı ile karşı karşıya geldi.

Haftaiçinde Fenerbahçe ile Dostluk Kupası maçında karşı karşıya gelen sarı kırmızılılar Belçika temsilcisi KSC Hasselt ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 kazanarak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde moral buldu.

Karşılaşmada Galatasaray'ın golleri 12. dakikada kaptan Arda Turan ve 77. dakikada Emre Çolak'tan geldi.

Bu maçın ardından kamp çalışmalarını sonlandıracak olan Galatasaray yurda dönerek 29 Temmuz'da oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön elememaçı hazırlıklarına başlayacak.

Öte yandan Galatasaray'ın yeni transferi Kolombiyalı Juan Pablo Pino hazır olmadığı gerekçesi ile bu karşılaşmada teknik direktör Frank Rijkaard tarafından kadroya alınmadı.



GURBETÇİLERİMİZDEN MAÇAYOĞUN İLGİ

Belçika temsilcisi KSC Hasselt takımı ile karşı karşıya gelen Galatasaray'ı desteklemeye gelen Hollanda'da bulunan gurbetçi taraftarlar takımlarını desteklemek maçınoynandığıSportStadı'ndaki yerini aldı.

GOLDE ALİ TURAN FARKI

Maça Aykut Erçetin, Ali Turan, Servet Çetin, Ahmet Kesim, Hakan Kadir Balta, Mustafa Sarp, Lorik Cana, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Serdar Özkan, Mehmet Batdal 11'i ile başlayan ve hazırlık karşılaşmalarında sadece Fenerbahçe'ye gol atamayan Galatasaray, Belçika temsilcisi KSC Hasselt karşısında gol bulmakta zorlanmadı. Karşılaşmaya sağ kanatta başlayan Sabri'nin ara pasında topla buluşan Ali Turan ceza sahasına girdi. Topu boş pozisyondaki Arda çıkardı. Arda topu boş kaleye gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.



İKİNCİ YARIDA DEĞİŞİKLİK

Galatasaray'ın Hollandalıteknik direktörü Frank Rijkaard karşılaşmanın ikinci yarısındasık sık oyuncu değiştirerek tüm futbolculara forma şansı tanıdı. İkinci yarı başlarken Mustafa Sarp ve Mehmet Batdal'ın yerine Barış Özbek ve Musa Çağıran'ı oyuna aldı. Tecrübeli teknik adam 55. dakikada kaptan Arda Turan'ın yerine de gençfutbolcu Emre Çolak'ı sahaya sürdü.

EMRE FARKI İKİYE ÇIKARDI

Maçta ikinci yarıda Arda Turan'ın yerine görev yapan gençfutbolcu Emre Çolak takımının ikinci golünü kaydetti. Lorik Cana orta sahadakazandığıtopla hızla hücuma çıktı. Arnavut futbolcu ceza sahasına gelmeden Sabri'ye pasını aktardı. Sabri'nin vuruşunda topkaleciyi geçti ve son anda kale çizgisi üzerinde Emre Çolak kayarak topa müdahale ederek takımının ikinci golünü kaydetti ve karşılaşma 2-0 Galatasarayüstünlüğü ile sona erdi.
 

sporx

Etiketler :