Aslan parçaladı

Aslan parçaladı

Derbilerin derbisi Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yürek hoplattı nefesleri kesti. Arena'da 4 golün atıldığı dev maçta GS şov vardı. GS bugün için 1310 gün bekledi...

Taraftarının desteğiyle maça hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, 33. dakikada Eboue'nin attığı golle 1-0 öne geçti. 41. dakikada Elmander'in kaydettiği golle skoru 2-0'a getiren Galatasaray, soyunma odasına da bu skorun avantajıyla gitti.

Maçın ikinci yarısında da oyundakiüstünlüğünü devam ettiren sarı-kırmızılılar, 3. golü 66. dakikada Melo ile buldu. Konuk ekip Fenerbahçe ise 90 2. dakikada Alex'in golüyle durumu 3-1'e getirdi. Karşılaşma, Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bin 319 gün sonra ezeli rakibini yenen Galatasaray, bu sonuçla puanını 28'e yükselterek, puan cetvelinde averajla liderliğe yükseldi. Bu sezon ligde ikinci yenilgisiniGalatasaray karşısında alarak liderliği de rakibine kaptıran Fenerbahçe de aynı puanla haftayı kapattı.

Bugün oynanan diğer maçlarda ise Eskişehirspor, Medical Park Antalyaspor'u maçın 90 2'nci dakikasında Batuhan Karadeniz'in golüyle 1-0 mağlup ederken, Kardemir Karabükspor ile Gaziantepspor ise golsüz maçın ardından 1'erpuanı hanelerine yazdırdı.

Eskişehirspor, Medical Park Antalyaspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 23'e çıkararak puan cetvelinde 5. sıraya yükseldi. Karabük'te oynanan maçta 1'erpuankazanan Kardemir Karabükspor puanını 12, Gaziantepspor ise 14 yaptı.

Bugünkü karşılaşmaların ardından ligde oluşan puan durumu şöyle:

kullan


Ligde yarının programı-

Spor Toto Süper Lig'de yarının maçprogramı ise şöyle:

18.00 Samsunspor-Kayserispor (Samsun 19 Mayıs)

18.00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Mersin İdmanyurdu (Atatürk Olimpiyat)

18.00 Ankaragücü-Bursaspor (Ankara 19 Mayıs)

18.00 Orduspor-Sivasspor (Ordu 19 Eylül)

20.30 Manisaspor-Beşiktaş (Manisa 19 Mayıs)

Trabzonspor ile Gençlerbirliği ile arasında oynanması gereken maç ise bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Fransa'nın Lille takımıyla yaptığı karşılaşma nedeniyle, 14 Aralık Çarşamba günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum