Aslan Sergen'li Sivas'a ACIMADI 3-2

Aslan Sergen'li Sivas'a ACIMADI 3-2

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Galatasaray, zorlu Medicana Sivasspor deplasmanında galibiyete uzandı..

soğuk hava nedeniyle çekinerek gittiği Sivas deplasmanından 3-2'lik galibiyetle döndü ve maç fazlasıyla lider oldu.

Konuk ekip Galatasaray'da, Balıkesirspor maçında ilk 11'de forma giyen ve yaşadığı sakatlık sonrası sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kalan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, Sivas'a getirilmesine rağmen ağrıları geçmediği için maç kadrosuna alınmadı.

Geçen hafta ilk 11'de sahaya çıkan Tarık Çamdal ise yedekler arasında yer aldı.
Ev sahibi Medicana Sivasspor ise sakatlıkları süren Michael Eneramo ve İbrahim Toraman ile sarı kart cezalısı Burhan Eşer'den yoksun kadroyla Galatasaray maçına çıktı.

DÜELLOYU YASİN BAŞLATTI!

Karşılaşmaya iyi başlayan konuk takım oldu ve golü de ilk atağında buldu.  9. dakikada sağ kanattan son çizgiye inen Sabri'nin ortasında Selçuk'un kafasından seken topu kale alanında kontrol eden Yasin, yerden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Golden sonra Galatasaray, Burak'la 2 kez gole çok yaklaştı ama bunları kullanamadı.

EŞİTLİK GELDİ

39. dakikada ise skora denge geldi. Cicinho - Olcan mücadelesinde hakem Sivasspor lehine faul verdi. 39. dakikada İbrahim Akın'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Da Costa'nın ıskaladığı topu, Aatif Chahechouhe yerden sert vuruşla ağlarla buluşturdu:  Sarı kırmızılıların uzun süren itirazı sonuçsuz kaldı.

KRAL AFFETMEDİ

İkinci yarıda da oyunun hakimi Galatasaray'dı. 56. dakikada Olcan'ın kişisel çabası sonucu oluşan pozisyonda Burak, bomboş durumda vurdu, direkten dönen topa yine Burak dokundu ve ağlara gönderdi. Ligdeki 13. golünü atan Burak, takımını bir kez daha öne geçirdi.

TELLES FİŞİ ÇEKTİ!

67. dakikada Galatasaray farkı ikiye çok organize bir golle çıkardı. Sneijder-Burak-Telles üçgeninde son dokunan Brezilyalı olud ve skoru 3-1'e getirdi.

85. dakikada Sivas'ı umutlandıran gol geldi. Aatıf ile verkaça giren İbrahim Akın, topu ağlara gönderip farkı bire indirdi. Ancak maçta başka gol olmadı..

Galatasaray,çekinerek gittiği Sivas deplasmanından 3-2'lik galibiyetle döndü ve maç fazlasıyla lider oldu.. Sarı kırmızılıların puanı 48.

---------------------

Medicana Sivasspor: 2 - Galatasaray: 3

Stat: Sivas 4 Eylül

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz

Medicana Sivasspor: Korcan Çelikay, Cicinho, İbrahim Öztürk, Da Costa, Ziya Erdal, Adem Koçak, Kadir Bekmezci (Dk. 37 Batuhan Karadeniz), Taouil, İbrahim Akın, Chahechouhe, Utaka (Dk. 69 Musa Sinan Yılmazer)

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Koray Günter, Olcan Adın, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Dk. 63 Telles), Bruma, Sneijder (Dk. 81 Umut Bulut), Burak Yılmaz (Dk. 78 Emre Çolak)

Goller: Dk. 9 Yasin Öztekin, Dk. 56 Burak Yılmaz, Dk. 67 Telles (Galatasaray), Dk. 39 Chahechouhe, Dk. 85 İbrahim Akın (Medicana Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 27 Taouil, Dk. 60 Da Costa (Medicana Sivasspor), Dk. 31 Olcan Adın, Dk. 45 Muslera (Galatasaray)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.