Asmalı'dan sonra sıra hangi semtte?

Asmalı'dan sonra sıra hangi semtte?

Beyoğlu Belediyesi'nin düzenlediği 'masa kaldırma' operasyonunda 2. dalga!

Beyoğlu Belediyesi ekipleri, Asmalımescit'ten sonra Cihangir'de masa operasyonu düzenledi. Sınırları geçmeyen mekanlara dokunulmazken, kaldırımlara yayılan işletmelerin masa ve sandalyelerine el kondu.

İşgaliye parası ödeyen ve sınırları geçmeyen mekanların masaları ise kaldırılmadı. Cihangir müdavimi ünlü isimler, sokağa masa koyma yasağının yayılmasına farklı tepkiler gösterdi:

BEYOĞLU BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Başak Sayan: Masaları tamamen kaldırmak gereksiz. Bir şekilde çözüm bulunması gerekiyor.

Güner Özkul: 3 masa için para veren işletmeci bir müddet sonra onu 13 masa sayısına çıkarabiliyor. Bunlar çok suiistimal edilen şeyler. Ama kurunun yanında yaş da yanıyor. Bir şekilde uzlaşma sağlanacağına inanıyorum.

Nefise Karatay: İnsanların alıştıkları bir düzeni ve kültürü var. Yurtdışından gelen arkadaşlarımı götürüyordum, bayılıyorlardı. Artık düzen bozuldu.

VATANDAŞ MEMNUN

Öte yandan bir açıklama yapan Beyoğlu Belediyesi, 'Beyoğlu'ndaki gelişim ve yükselişin devam etmesi için, uygulama bir zorunluluk olarak ortaya çıkmıştır. İşgaliyeden kaynaklanan sıkıntıları yaşayan vatandaşlarımız, uygulamayı büyük bir memnuniyetle karşılamakta ve desteklemektedir' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.