Ataklı'dan şok başörtüsü yorumu

Ataklı'dan şok başörtüsü yorumu

Vatan yazarı Can Ataklı'nın, ''Emine Erdoğan bir sembol olan türban yani bayrak takıyor'' sözleri türban tartışmasına yeni bir boyut kazandıracak.

Beyaz TV'de Latif Şimşek'in moderatörlüğünde Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ve Vatan yazarı Can Ataklı'nın katılımıyla gerçekleşen Dinamit programında gündemdeki konular tartışılırken  türban konusu açılınca yine gündem değişti.

"TÜRBAN DİNİ BİR BAYRAK"

Gelen bir okur mesajını pKütahyalı'nın ''Başörtülü bayanların orduya alınmıyor'' sözleri tartışma yarattı. Ataklı ile Kütahyalı arasında yaşanan tartışmanın arasında bir izleyiciden gelen mesaj üzerine Ataklı'nın yorumu hayli ilginç oldu. Kütahyalı'nın başörtüsü ile türban arasındaki farkı tarif ettiği sırada Ataklı ''Biri sembol, biri normal. Türban tam bir bayrak. Dünyada yok. Tek Türkiye'de var'' ifadelerini kullanınca Kütahyalı ''Emine Erdoğan ne takıyor o zaman. Türban mı, başörtüsü mü?'' diye sorunca Can Ataklı'nın cevabı bir hayli ilginç oldu.

Ataklı ''Bayrak takıyor. Dini bir temele oturtan, inanç temelinde bir devlet simgesi takıyor'' sözleri ile Başbakan ve eşini kızdıracağa benziyor.



gazeteciler.com

 

Etiketler :