Atalay: Yanlış yapan varsa cezasını çeker

Atalay: Yanlış yapan varsa cezasını çeker

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ergenekon tutuklusu Teğmen Mehmet Ali Çelebi aleyhine delil üretildiği iddiasına ilişkin iki müfettiş görevlendirdiğini söyledi. Bakan Atalay, "Sonucu, biz de önemli görüyoruz. Yanlış yapan varsa cezasını görür." dedi.

TBMM'de gazetecilerin konuya ilişkin sorularını cevaplayan Atalay, 2. Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Teğmen Mehmet Ali Çelebi aleyhine delil üretildiği iddiaları üzerine bu konuyla ilgili iki müfettiş görevlendirdiğini ve konuyu incelettiğini bildirdi. İlgili kişilerin de yargıya başvurduğunu hatırlatan Bakan Atalay, ''Hem yargı hem idari inceleme yoluyla takip ediyoruz. Sonucu, biz de önemli görüyoruz.

Yanlış yapan varsa cezasını görür." şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Atalay, ''Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp'in baskılar sonucu MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçtiği'' yönündeki iddialarla ilgili bir soruya ise, "Tamamen yalan bir haber. Beypazarı Belediye Başkanımız Cengiz Bey, çok değerli bir arkadaşımızdır. Beypazarı benim seçim bölgem. Onun da böyle bir şey söylemediğini biliyorum. Yani ilçede meydana gelen olaylar, bu tür açıklamalara neden oldu. Düzelteceklerini bekliyoruz yoksa yargı yoluyla orada hak arama yapılacak." karşılığını verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :