Ataşehir'de soba faciası!

Ataşehir'de soba faciası!

Ataşehir'de sobadan sızan gazdan anne ile ikiz kardeşlerden biri hayatını kaybederken, ailenin diğer 4 ferdi ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.


Anne ile ikiz çocuklarından birisinin hayatını kaybettiği olayda, baba ile kızının hayatta kalabilme mücadelesi yoğun bakımda sürüyor.

Olay, Barbaros Mahallesi Yeni Sahra İstanbul Caddesi Özgedik Sokak No 6'da meydana geldi. Alınan bilgiye göre, aileden bir gündür haber alamayan komşularının durumdan şüphelenip polise bilgi vermesi üzerine adrese gelen polis ekipleri, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kapıyı kırıp eve girdiler. İçeri giren ekipler, anne Birsen Arslan (44) ile 10 yaşındaki oğlu Hasan Arslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ailenin diğer 4 ferdi de yerde baygın vaziyette yatarken bulundu. Bunun üzerine olay yerine çok
sayıda ambulans istendi. Durumu ağır olan baba Cafer Arslan ile kızı Nesibe Arslan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Aile fertlerinden 10 yaşındaki Hüseyin Arslan ise, Göztepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ailenin yaşadığı evin sahibi Dursun Kalaycı, "Akşam saatlerinde komşuları gelmiş. İçeriden haber alınamayınca itfaiyeye bilgi vermişler. Ben ev sahibi olarak kendilerini daha önce uyarmıştım. Bacalarının tıkalı olduğunu ve alçak kurulduğunu söylemiştim" diye konuştu.

Evde yapılan incelemelerin ardından cenazeler Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu sırada mahalle sakinleri, 'Ölen çocuk için neden tabut getirilmedi' diyerek yetkililerle tartıştılar. Kısa süren gerginliğin ardından cenazeler evden alınarak morga kaldırıldı. Olayın ardından polis ve itfaiye ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :