ATCOM'dan Manhattan’da Tekne Gezisi

ATCOM'dan Manhattan’da Tekne Gezisi

8 Ekim’de ATCOM’dan İşadamlarına Manhattan’da Tekne Gezisi

Amerikan Türk Ticaret Odası (ATCOM) 8 Ekim 2011 Cumartesi akşamı saat 6’da 200 işadamı ile beraber New York’ta bir tekne gezisi düzenliyor. Bu gezi ile ATCOM 4 -9 Ekim arası Amerika’da misafir edeceği 70 kişilik MÜSİAD heyetini Türk Amerikan işadamları ile kaynaştırmayı amaçlıyor.

Program hakkında bir açıklama yapan ATCOM Başkanı Prof. İhsan Işık “Bu program herkes için eşsiz bir fırsat. Türkiye’nin bir çok vilayetinden Amerika’ya iş fırsatı kovalamak için gelen değerli iş adamlarımız var. Bunlar hepsi Anadolu aslanı. Bu arkadaşların burada iş yapmak için yerli ortak ve danışmanlara ihtiyacı var. Eğer bu görüşmelerden başarılı sonuçlar çıkarabilirsek, hem Türkiye’miz, hem de Amerika’daki Türk toplumumuz kazanacak. Bu arkadaşlar on binlerce kilometre katedip binlerce dolar harcayıp ellerinde projeyle buraya geliyor. Amerika’daki arkadaşlarımız ayaklarına gelen bu fırsatı kaçırmamalı” dedi.

Tekne gezisi Manhattan manzarası eşliğinde yemekli olacak. New York konsolosluğundan ve Türkiye’den resmi davetlilerin de katılacağı geceye, Delaware, Maryland, New Jersey, Pennsylvania, New York ve Connecticut gibi eyaletlerden Türk Amerikan işadamları iştirak edecektir.

Geceye katılmak ve bilgi almak isteyenler, ATCOM haberleşme temsilcisi Deniz Özbek hanıma RSVP yapabilirler: 856-366-6150, sdenizözbek@hotmail.com.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.