ATO Başkanı Sinan Aygün Saldırıya Uğradı

ATO Başkanı Sinan Aygün Saldırıya Uğradı

Ergenkondan tutuklanıp sonra salıverılen ATO Başkanı Sİnan Aygün'e saldırıda bulunuldu.

Aygün'ün koruması M.Ö. Söğütözü'ndeki ATO binasına gelerek, ATO Başkanı'na saldırdı. Maddi sıkıntılar içersinde olduğu öğrenilen eski korumanın saldırısından Aygün yara almadan kurtuldu. Eski koruma M.Ö. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AA'nın edindiği bilgilere göre ise ATO Başkanı Sinan Aygün'ün odasında silah çektiği belirtilen bir kişinin korumalarca dışarı çıkarıldığı öne sürüldü.

İddiaya göre, Aygün'ün öğlen saatlerinde ATO'daki makamına girdiği sırada, yanına gelen bir kişi, bir başkasından olan alacağı için aracılık etmesini istedi.

''Parayı alamazsam, bu silahla çekip vururum'' diyerek yanındaki silahı çektiği belirtilen bu kişiye Aygün'ün korumaları müdahale etti.

Aygün'ün eski koruması olduğu belirtilen bu kişi, şu andaki korumalar tarafından ATO'dan dışarı çıkarıldı.

Olayla ilgili olarak emniyet birimlerine herhangi bir başvuru yapılmadığı öğrenildi.

-''POPÜLER OLMANIN ZARARLARI HERHALDE''-

AA muhabirinin görüştüğü ATO Başkanı Aygün, ''olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığını ve kendisiyle ilgisi olmadığını'' söyledi.

Aygün, şöyle konuştu:

''Olay, alacak verecek meselesinden kaynaklandı, benimle ilgisi yok. İki dostumuz birbirine kefil olmuşlar, kefil olanın evine icra gitmiş. Bu kişi de ATO'dan çıkarken, (benim yuvam dağıldı, evim dağıldı, asacağım, keseceğim) diyerek yanıma geldi. Biz de kendisini sakinleştirdik ve evine yolladık. Bu da (Sinan Aygün'e saldırı yapılmış) şeklinde anlaşılmış. Alan belli, veren belli, ortada icra var ancak iş bizim üstümüze kaldı. Biraz da popüler olmanın zararları herhalde.''

''ATO binasına gelen kişinin üzerinde silah var mıydı?'' şeklindeki soru üzerine Aygün, silah görmediğini söyledi.

Aygün, bir başka soru üzerine de olayın emniyete intikal etmediğini belirtti.

Etiketler :