Aurelio'dan Kartal'a iflas tehdidi!

Aurelio'dan Kartal'a iflas tehdidi!

Beşiktaş'ın yeni sezon öncesinde yollarını ayırdığı Mehmet Aurelio, kulübün kendisine olan borcunu ödememesi üzerine Futbol AŞ.'nin iflasını istedi.

Beşiktaş ile yollarını ayıran Mehmet Aurelio, alacaklarının ödenmemesi üzerine siyah-beyazlılara şok bir dava açtı, iflasını istedi.

Milliyet'in haberine göre; sezon sonunda kulüple bağlarını koparan Brezilya asıllı futbolcu, eski dönemden kalan 417 bin 250 euroluk alacağına karşılık, Fikret Orman yönetiminden 2 Temmuz vadeli bir senet almıştı. Ancak senedin günü geldiğinde, siyah-beyazlıların bu borcu ödeyemediği görüldü. Yasal işlemleri başlatan Mehmet Aurelio, ödeme yapılması için bekledi. Fakat bunun gerçekleşmemesi üzerine dün mahkemenin kapısını çaldı.

İstanbul 20. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne 2012/207 dosya numarasıyla dün başvuran Aurelio, avukatı Murat Teber kanalıyla siyah-beyazlıların ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalmasını istedi. İcra İflas Kanunu gereğince İstanbul 19. İcra Müdürlüğü tarafından borçluya takip uygulandığı belirtilen dava dilekçesinde, sözkonusu borcun mahkemece depo edilmesini, bunun gerçekleşmemesi durumunda ise siyah-beyazlılar hakkında iflas kararı verilmesi talebinde bulundu.

Beşiktaş, bu borcu mahkemenin verdiği süre içerisinde ödememesi durumunda sıkıntılı günler yaşayacak. Ayrıca siyah-beyazlıların, UEFA tarafından verilmiş bir yıl ertelemeli Avrupa Kupaları’ndan men kararı da bulunuyor. Borcun ödenmemesi durumunda bu da devreye girecek, Kartal bir yıl daha Avrupa dışında kalacak.

AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.