Avni Aker'de galibiyet istiyor

Avni Aker'de galibiyet istiyor

Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı iki maçta da galibiyet alamayan Trabzonspor, bugün sahasında ağırlayacağı Medical Park Antalyaspor maçına kilitlendi.

Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Bordo-Mavililer, saha ve seyirci avantajını da kullanarak Antalyaspor maçını kazanmak ve yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Ligde ikinci yarının ilk iki haftasında kaybedilen 4 puan ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda edilmesiyle oluşan olumsuz hava, hafta boyunca tüm camianın birlik açıklamaları ile dağıtılmaya çalışıldı. Başta Teknik Direktör Şenol Güneş olmak üzere camianın ileri gelenleri takıma moral vermek için seferber oldu. Taraftarlar da 'hep destek, tam destek' açıklamaları yaptı. Yönetim, şehrin çeşitli yerlerindeki billboardlara, "Olimpiyat ruhunu geri getirmeye hazır mısınız?" yazılı afişler astırarak taraftarlardan İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nı doldurdukları gibi bugünkü maçta da yanlarında olmalarını istedi. Maç fazlasıyla Bursaspor'a kaptırdığı liderlik koltuğunu da geri almayı amaçlayan Trabzonspor'da zorlu maç öncesinde sakatlığı süren Egemen ve cezalı Glowacki ile Tayfun dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in savunmada Egemen ve Glowacki'nin yokluğunda Giray'ın yanında genç oyuncusu Mustafa Yumlu'ya yer vermesi bekleniyor. Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Antalyaspor maçını kazanarak maç fazlasıyla Bursaspor'a kaptırdıkları liderlik koltuğunu geri alacaklarını söyledi.

MUHTEMEL KADROLAR

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Mustafa, Cale, Selçuk, Colman, Yattara, Engin, Jaja, Umut.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Deniz, Ali Turan, Yenal, Sedat Ağçay, Kerem, Tita (Ali Zeituni), Mehmet Yılmaz, Necati Ateş, Kenan

SAAT: 16.00 STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEM: Hüseyin Göçek YAYIN: Lig TV


 

Etiketler :