Avrupa Fatihleri unutulmadı!

Avrupa Fatihleri unutulmadı!

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin’e Memur-Der teşekkür plaketi verdi.

Memur Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay, Ukrayna'nın Khrakov şehrinde yapılan Avrupa Taekwondo Şampiyonasında, ülkemizin takım olarak Avrupa şampiyonu olmasından dolayı Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin’e teşekkür plaketi takdim etti.

 

İçkale Otelde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Cengiz Özbay, “Uluslar arası arenada ülkemizin tanıtımına spor faaliyetlerinin etkisi çok önemlidir. Son yıllarda sporcularımızın her alandaki başarıları göğsümüzü kabartmaktadır. Bu manada 2010 yılı içerisinde Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, ulusumuza şampiyonluklar yaşatan Taekwondo Federasyonu ve Sayın Metin Şahin’le gurur duyuyoruz. Taekwondo Federasyonumuzun bu başarısı disiplin ve bilinçli çalışması ile doğru bir ekibin kendilerine vermiş olduğu destekten geçmektedir. Bu ekip ise Federasyon Başkanı Sayın Metin Şahin ve arkadaşlarıdır. MEMUR-DER Federasyonu camiası olarak Sayın Metin Şahin’e teşekkür plaketi takdim edilmesi kararlaştırılmıştır. Takım olarak şampiyon olmamızı sağlayan bu kardeşlerimizi ve çok değerli başkanlarını tebrik ediyoruz. Bundan böyle de federasyon olarak spora olan desteğimiz süreceğini ifade eder, katılımınızdan dolayı federasyonumuz adına hepinize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

Futbolcu çay içse haber oluyor

Memur-Der’e organizasyon için teşekkür eden Şahin, 3 yıldır şampiyon olduklarını vurguladığı konuşmasında “Bizim Dünya şampiyonu kahramanlarımız var, ama kimse tanımıyor, ama bir futbolcumuz çay bile içse haber oluyor” dedi. Şahin, diğer kurumlardan da destek beklediklerini söyledi. Sporun önemine dikkat çeken Şahin, “Eğitim sisteminde de sporun önemsenmesi gerekiyor. Aksi takdirde çocuklarımızı kaybedebiliriz” dedi.

“Taekvando tarihinde bu kadar başarıyı ilk kez bir arada yaşadık” diyen Şahin, Ülkemizin bayrağını göndere çektirip, İstiklal Marşımızı okutmaya her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

Söz konusu programda, şampiyonlarımız Rabia Kim, Fazlı Karışık ve Elif Aybüke Yılmaz gerekli teçhizatlarıyla birlikte tören esnasında hazır bulunarak mini bir gösteri yaptılar.

 

Etiketler :