Avukat hırsızları ödüllendirecek

Avukat hırsızları ödüllendirecek

ŞANLIURFA- Bilgisayarı çalınan avukattan hırsızlara çağrı: Bilgilerimi gönderin, sizi ödüllendireyim.

Şanlıurfa'da bürosu soyulan bir avukat hırsızlara yaptığı çağrıda, bilgisayarının içindeki bilgilerin gönderilmesi halinde kendilerini 2 bin lirayla ödüllendireceğini söyledi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görev yapan Avukat Şeyhmus İnal, dün Suat Karataş Caddesi'ndeki bürosuna geldiğinde bürosunun soyulduğunu fark etmesi üzerine polise haber verdi. Polis olay yeri gerekli çalışmaları yaptıktan sonra avukat hırsızlara ilginç çağrıda bulundu. Avukat İnal, hırsızların bilgisayarı içindeki bilgileri kendisine ulaştırması durumunda çalınan iki bilgisayarı, televizyonu hırsızlara hibe edeceğini üstelik 2 bin lira da ödül vereceğini duyurdu.

Çalınan bilgisayarların içinde hırsızların yararlanacağı hiçbir şeyin olmadığının altını çizen Avukat İnal, 15 yıllık avukatlık çalışmalarının 3-5 kuruşa satılacağını söyledi. 15 yıllık emeğin karşılığı 3-5 kuruş olmaması gerektiğini belirten İnal, hırsızları insafa çağırdı. Amacının hırsızları deşifre etme gibi bir çaba içine girmediğini kaydeden Avukat İnal, hırsızlar için bir yol veya yer bildirmediğinin altını çizerek, hırsızların istediği şekilde, kendilerini deşifre etmeyecek bir şekilde gönderebileceğine işaret ediyor. Yüzlerce önemli davaya imza atan Avukat İnal, 15 yıllık emeğin para ile ölçülemeyeceğinin altını çizerek şöyle konuştu: "Hırsızların bilgisayarımı da göndermelerini istemiyorum sadece harddisk veya içindeki bilgiler birkaç CD ile göndermeleri de yeterli. Ben bunlar hakkında suç duyurusunda da bulunmayacağım."

CİHAN

 

Etiketler :