Avusturya MÜSİAD Açıldı

Avusturya MÜSİAD Açıldı

MÜSİAD’ın Avrupa’daki yeni irtibat noktalarından biri olan Avusturya MÜSİAD’ın açılışı, Genel Başkan Ömer Cihad Vardan ve çok sayıda işadamının katılımıyla gerçekleştirildi.

Yurtdışında 40’ı aşkın irtibat noktası olan MÜSİAD’ın Avrupa’daki yeni irtibat noktalarından biri olan Avusturya MÜSİAD’ın açılışı, Genel Başkan Ömer Cihad Vardan ve çok sayıda işadamının katılımıyla gerçekleştirildi.  

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) yurtdışı irtibat noktalarına bir yenisi daha eklendi.

İş görüşmeleri yapmak ve bazı resmi temaslarda bulunmak için Avusturya’da bulunan MÜSİAD heyeti iş gezisinin ikinci gününde, Avusturya ve Türkiye arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkilerin gelişmesinde önemli rol oynayacak olan Avusturya MÜSİAD’ı açtı.

Avusturya’da faaliyette bulunan Türk işadamları tarafından kurulan ve Türk işadamlarının Avusturya’daki sesi olacak olan Avusturya MÜSİAD, 30 Nisan 2010 Cuma günü Viyana’da, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Avusturya Büyükelçimiz Kadri Ecvet Tezcan ve MÜSİAD 3. Dönem Genel Başkanı Ömer Bolat’ın yanı sıra 200’ü aşkın Türk ve Avusturyalı işadamının katıldığı bir törenle açıldı.
 
MÜSİAD heyeti, yarın gerçekleşecek olan MÜSİAD Avrupa Genel İstişare Toplantısı’nın (AGİT) ardından akşam saatlerinde yurda dönecek.

Etiketler :