Ayağının tozuyla Meclis'e gece baskını

Ayağının tozuyla Meclis'e gece baskını

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Meclis'e gitti.

Yaptığı yurtdışı gezisi ve ziyaretlerinden sonra Ankara Esenboğa Halimanı'na gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 4+4+4 kanunu teklifinin görüşülmekte olduğu TBMM'ye gelerek, milletvekilleri ile bir süre sohbet etti.

Başbakan Erdoğan, iktidar kulisine geldiğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, ayağa kalkarak, "hoş geldiniz, biz de arkadaşlarla müzakere ediyorduk" diyerek BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ı gösterdi.

Önder ve Sakık, Başbakan Erdoğan'a "Hoş geldiniz" diyerek elini sıktı. Bu sırada Kapusuz, "Arkadaşların tam önüne çıktınız" diye espri yaptı. Erdoğan'da, "Oturun lütfen biz ön kesmeye gelmedik" diye espriye karşılık verdi.

MECLİS’TE NEŞELİ DAKİKALAR

BDP'li Sırrı Süreyya Önder,"AK Parti milletvekili arkadaşlar geleceğinizi duyunca çok telaşlandılar, ben de 'telaşa mahal yok' dedim" şeklinde espri yaptı. Önder'in esprisine Başbakan Erdoğan ve etrafındakilerin güldüğü görüldü.

Başbakan Erdoğan daha sonra Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Sırrı Sakık, Adil Kurt, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Salih Kapusuz ve Abdülkadir Aksu ile bir süre sohbet etti, çay içip simit yedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.