Aydın Doğan medyası rezil oldu

Aydın Doğan medyası rezil oldu

Pijamayla başbakan karşıladığı dönemlerini özlem duyan ve eski Türkiye'yi geri getirmeye çalışan Aydın Doğan aylardır Türkiye’yi koalisyon hükümetine hazırlamak için her yolu denerken Aydın Doğan'ın Hürriyet'i son olarak “İngilizler yine koalisyon dedi” b

Paralel medya, Aydın Doğan medyası ittifakı aylardır Türkiye'yi bir koalisyon hükümeti fikrine alıştırmaya çalışıyor. Toplumu koalisyon bataklığına sürüklemek için çeşitli algı operasyonları yürüten Doğan medyası son operasyonunda dünyaya rezil oldu. 

HÜRRİYET İNGİLTERE'DE KOALİSYON HÜKÜMETİ KURULACAĞINI AÇIKLADI

"İngilizler yine koalisyon dedi" başlığını atan Hürriyet, Muhafazakar Parti'nin tek başına hükümeti kurması ile ile büyük bir şok yaşadı. 

KRALİÇE MUHAFAZAKAR PARTİ'YE TEK BAŞINA HÜKÜMET KURMA YETKİSİ VERDİ

İngiltere'de dün yapılan seçimden 326 milletvekili çıkararak tek başına iktidar için gerekli çoğunluğa ulaşan Muhafazakar Parti'nin lideri David Cameron İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'ten hükümeti kurma yetkisi aldı.

HÜRRİYET MUHALEFET LİDERLERİNİN İSTİFASINI GİZLEDİ!

Okurlarına yanıltıcı bilgi vererek İngiltere'de koalisyon hükümetinin kurulacağını açıklayan Hürriyet, seçimleri kaybeden muhalefet liderlerinin görevlerinden istifa ettiğini ise gizledi.

Seçimden yenilgiyle çıkan İşçi Partisi'nin lideri Ed Miliband, UKIP lideri Nigel Farage ve Liberal Demokratlar'ın lideri Nick Clegg ise partideki görevlerinden istifa etti.

TARAF DA PEŞİNEN KOALİSYON HÜKÜMETİNİ İLAN ETTİ

Öte yandan, Tetikçi Taraf gazetesi de birinci sayfadan İngiltere'deki seçim için koalisyon kehanetinde bulundu. Gazete, İngiltere'nin önümüzdeki beş yıl koalisyonla yönetileceğini peşinen ilan ederek Türkiye'deki seçimler için algı çalışması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.