AYDIN DOĞAN NEDEN 2 TV'YE ÇIKTI?

AYDIN DOĞAN NEDEN 2 TV'YE ÇIKTI?

Medya patronu Aydın Doğan, dün gece hem CNN Türk'te Tarafsız Bölge'de ve Beyaz TV'de yayınlanan "Medcezir" programına telefonla katıldı.

Sebgetullah Seydaoğlu'nun Aydın Doğan'la ilgili olarak "Aydın Doğan beni zamanında uyardı. Ya askerden tarafa ol ya da seni 15 tane gazetemle vururuz. Cuntaya karşı gelirsen bu tarzın ve yaklaşımınla seni yassıadaya göndeririz." iddiasının programda tartışılmasının üzerine aydın Doğan canlı yayına bağlandı.

Kimseyle polemiğe girmeye niyeti olmadığını ifade eden Doğan; "Bu konuşmalara girmemem lazımdı ama güldüm güldüm ve aradım. Ben bu söylenenleri ahlaksızlık rezillik sayarım. Lütfen açıklayın ben bu arkadaşı ne bilirim ne tanırım. Çıkacak diyecekki Aydın Doğan'ın 15 tane gazetesi var diyeceğim, sizi vururum diyeceğim. Bu terbiyesizliktir, alçaklıktır. Böyle bir şey olabilir mi? Mümkün değil. Benim arkadaşlarım da böyle bir şey söylemişse namussuzdur alçaktır. İnsanlara bu kadar yalan söylenebilir mi?

 

HULKİ CEVİZOĞLU'NDAN AYDIN DOĞAN'A ŞOK SORU

Programın konuklarından Hulki Cevizoğlu'nun sorduğu "CNNTURK'e bağlanıp birşeyler söylediniz. Siz artık yorulmuş yenilmiş bir adam gibi duruyorsunuz. Neden bir gecede 2 kanalda kendinizi ifade ettiniz?" sorusu üzerine Aydın Doğan; "Yorulmuş, köşesine çekilmiş doğru ama yenilmişi kabul etmiorum. Belki küskünüm de ama kimseye bir kastım yok. Köşeme cekildim çocuklar işlerle meşguller."

AKLIM MANTIĞIM ALMADI

Ben tartışma programlarını genel olarak izliyorum ama bu akşam bizim kanalda izlerken aklımın mantığımın almadığını birşeyle karşılaştım. Eğer Bahattin DYP'den istifa etmezse ben ona birşey yaparmışım. Bunu Can Ataklı söyledi ben de tutamadım kendimi böyle birşeyi yapan alçaktır dedim.

KİMSE BANA BUNU DİYEMEZ

Şunu ilan ediyorum 33-34 yıllık basında en uzun gazete sahipliğini yapan benim. Benim yayın hayatımda hiç kimse bana şu haberi bu dedi yaptın, şu haberi kurguyla yaptın diyemez. Yani haber anlayışı yanlış olabilir çarpık olabilir ama bunu birşeye bağlamak yanlıştır.

BİZİ KULLANMIŞ OLABİLİRLER

Sincan'da tanklar yürüdü. Bunu haber yapmayalım mı? O zaman sansür olmaz mı? O zamanki Başbakan, tankları yürüten paşaları görevden alması lazımdı. Bu olsaydı biz onu da haber yapardık. Bizi kullanmış ta olabilirler ama iyi niyetimiz vardır bu işin içinde. Dünyanın her yerinde gazeteleri kaynak olarak kullanırlar." şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.