Aydın Doğan'a beddua eden yazar

Aydın Doğan'a beddua eden yazar

Milli Gazete yazarı Mehmet Şevki Eygi köşesinde Aydın Doğan'a beddua ettiğini yazdı. Eygi ,Doğan Yayıncılık tarafından iftiraya uğradığını söyleyerek...

Köşe yazısında Doğan'dan önce bir başke medya patronuna da beddua ettiğini ve bedduasının tuttuğunu yazan Eygi'nin "Lânet Olsun" başlıklı köşesinden ilgili bölümde şunları yazdı:

"Kanli Pazar hadiselerinin akabinde bir Avrupa bankasında hesabınıza 350 000 dolar yatırıldığı hesap ve banka ismi ile sabittir, bu parayı hesabınıza kim yatırdı?

(Yazar: I.Serter-2009-10-0309:19:22)

Bu iddia iğrenç bir yalan ve iftiradır. Zaman zaman ısıtılıp aleyhimde kullanılmaktadır. Vaktiyle defalarca cevap verdim, açıklama yaptım, bunu isbat eden çıkarsa mal varlığımı kendisine hibe edeceğim dedim. İftirayı atanlar cevap veremediler.

Doğan Yayıncılık bir kitabında iftirayı tekrarladı, mahkemeye verdim, çok uzun sürdü, sonunda mahkum oldular. Mahkeme, Hollanda Başkonsolosluğu vasıtasıyla sordurdu, o ülkede öyle bir banka yokmuş!..

Hesabıma 350.000 dolar yatırıldığı hesap ve banka ismi ile sabitmiş...Yalan yalan yalan. Sabit kelimesinin mânâsını bilmiyor bu müfteri.

Aleyhimdeki yalan ve iftirayı tezgahlayan gazete sahibi sıfırdan başlayıp Türkiye'nin en zengin adamı olmuştu. Bedduam tuttu, iflâs etti.

Aydın Doğan'a da beddua ettim. Tutup tutmadığını söyleyemem ama başından dert ve belâ eksik olmuyor. Günün birinde iflâs ederse hiç şaşmam.

Yalancı ve müfteriye buradan sesleniyorum: Saklanma, ortaya çık, sana vekaletname vereyim, bütün araştırmalarını yap, isbat edebilirsen başta oturduğum daire olmak üzere sana mal varlığımı vereyim, kalemimi de kırayım...

Ben haysiyetli ve ilkeli bir Müslüman yazarım. 350 bin dolar değil, 3.5 milyar dolar da olsa tenezzül edip almam. Mal varlığım ortadadır: Oturduğum daire, tek katlı mütevazı bir bağ evi, başka mülküm yok. Millî Gazete'de 1991'den beri ücretsiz ve maaşsız yazıyorum. Geçinecek kadar gelirim vardır.

Yalancı ve müfteriyi mahkemeye vereceğim.

Bir de lânet meselesi var. Bu iddia doğru ise Allah'ın lâneti benim üzerime olsun. Doğru değil, yalan ve iftira ise başta I.Serter olmak üzere yalan söyleyenlerin, iftira atanların üzerine olsun.

Bugün ülkemizde -maalesef- değil 350 bin dolar, 3 bin dolara bile kendini, vicdanını, kalemini, namusunu (varsa) satacak reziller var. İki hafta önce okumadık mı, adam karısını otomobilde satıyormuş. Karı ve müşteri arka koltukta, koca ön koltukta direksiyonda... Kaç dolara? Bilemedin 50 veya 100 dolar...

Yalancı ve müfterileri uyarıyorum: Lânetten korksunlar..."


Etiketler :