Aygan'dan jet cevap geldi

Aygan'dan jet cevap geldi

Emekli Albay Arif Doğan'ın öldüğünü iddia ettiği, İsveç'te yaşayan Abdülkadir Aygan iddialara cevap verdi.

ATİLA ALTUNTAŞ/STOCKHOLM

İkinci "Ergenekon" davasının tutuksuz sanığı emekli albay Arif Doğan’ın bu gün gündeme düşen JİTEM itirafçısı Abdülkadir Aygan'la ilgili olarak Biri çıkmış 'adamları öldürdük' falan diyor. Böyle bir şey olamaz. Abdülkadir Aygan'ı ben öldürttüm. Askeri, sivili, herkesi suçluyor. Bu adam ölü. Ölmüş insanı kullanıyor PKK, gayet güzel kullanıyor. İsveç'te yaşıyormuş, DNA testi yapılsın, verilecek cezaya razıyım" açıklamasından sonra İsveç’te yaşayan Jitem İtirafçısı A.kadir Aygan’dan cevap geldi.
 

Habername.com yazarı, Aygan, Arif Doğan’la hiç karşılaşmadığını, telefonla bir kere konuştuğunu söyledi. Aygan’’ Cezaevinden yeni çıkmıştım yıl 1990’dı Kars’ta askerlik yaptığım sırada, Arif Doğan beni arayarak kendisi ile Diyarbakır’da çalışmamı istedi. Diyarbakır’ın çalışma koşullarının iyi olduğunu göze alarak teklifi kabul ettim. Yalnız, görevim Kars’ta Tankçı piyade idi. Diyarbakır’a tayin olmam için alelacele jandarma sınıfına geçirdiler, tüm masraflarımı karşılayarak Diyarbakır’a getirdiler. Ben Diyarbakır’a geldiğim zaman zaten Arif Doğan’ın başka yere tayini çıkmıştı. Haliyle hiç karşılaşmadık’’ Şeklinde konuştu.
 

AMAÇ DAVAYI SULANDIRMAK
 

 Arif Doğan’ın bu günkü ifadesinde kendisini öldürttüğünü söylemesine güldüğünü ifade eden Aygan, Bu adam Ergenekon, Jitem davalarını sulandırmak ve mahkemenin, kamuoyunun kafasını bulandırmak için bu tür ifadelere başvuruyor. Hakkımda, ‘’PKK ölmüş insanı gayet güzel kullanıyor’’ demiş. Ben bu gün Türkiye’nin içinden geçtiği zor şartları göz önüne alarak, Türkiye’nin gelişmesine engel olan bir takım karanlık odakların yapılarını ve gizli amaçlarını deşifre etmem, bu karanlık odakları çok rahatsız etmiş olacak ki, Albay böyle bir yalan açıklama gereği duymuş.

PKK hakkında ne düşündüğümü ve onlarında karanlık yapısını deşifre ettiğimi birçok Televizyon kanalında söyledim, PKK hakkında ne düşündüğümü merak edenler,   yazarlık yaptığım haber sitesi habername.com’daki köşemde ki yazılarımı okuyabilirler.’ Şeklinde konuştu.
 

Kendisinin yaşadığını ve bundan sonrada, Jitem ve Pkk’nın karanlık yüzünü anlatacağını söyleyen Aygan, ‘’ Eğer benim ile ilgili DNA testi istiyorlarsa, İsveç bu konuda çok ciddi bir ülke. İsveç’e başvururken, her şeyimi araştırdılar. Tüm bilgilerim var. Türkiye’de bulunduğum sırada da birçok kez parmak izim alındı. Eğer benim yaşayıp yaşamadığımı gerçekten öğrenmek istiyorlarsa, İsveç devleti ile irtibata geçilir, parmak izleri karşılaştırılır o zaman gerçek ortaya çıkar. Koskoca adam yalan söylemeye utanmıyor’’ Dedi.

A.KADİR AYGAN'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
 http://www.habername.com/yazi/a.-kadir-aygan-turkiye-uzerinde-oynanan-buyuk-oyun-efendiler-ve-kuklalar-6153.htm 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :